Israel – Esenţe culturale / 8 zile

alt
Israel / 8 zile
alt

 

 

alt TARIF

de la 890 Euro
 

alt DATE DE PLECARE 

26.05; 07.09; 27.10
 

alt SERVICII INCLUSE

 • Bilet avion Bucureşti – Tel Aviv  şi retur;
 • Transport cu autocar/ minibus;
 • 7 cazări la hotel de 3-4* în regim de demipensiune (mic dejun şi cină)
 • Transfer aeroport - hotel – aeroport
 • Ghid local  vorbitor de limba română  pe toată durata de desfăşurare a programului.

 

alt NU SUNT INCLUSE

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane;
 • tips & porter în valoare de 2 Euro de persoană pe zi (se plătește obligatoriu către ghidul israelian)
 • mesele  de prânz
 • cheltuieli personale.

 

alt SUPLIMENTE SI REDUCERI

Supliment de single 395 €
Reducere copil  6-12 ani  - 35 €,  pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulţi.
 

alt PROGRAM

Ziua 1. București – Tel Aviv - Ierusalim
Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Tel Aviv. Ne întâlnim cu ghidul și vom fi transferați la Ierusalim, Orașul Sfânt, unde petrecem următoarele 4 nopți. Cazare şi cină la hotel în Ierusalim. 
 
 
Ziua 2. Ierusalim: Muntele Măslinilor – Via Dolorosa
Petrecem ziua de azi cu un tur de explorare a Ierusalimului vechi și nou. Pornim de la Muntele Măslinilor, de unde ne vom bucura de o vedere panoramică asupra întregului oraș. Acest loc are semnificații biblice, fiind locul din care Iisus s-a ridicat la ceruri și devenid un important loc de pelerinaj pentru ortodocși, catolici și protestanți. Continuăm turul cu Grădina Ghetsimani, aflată la poalele Muntelui Măslinilor, cunoscută ca locul în care Iisus s-a rugat și unde apostolii săi au dormit sub cerul liber în noaptea dinainte de crucificare. De aici pornim către centrul istoric al Ierusalimului și vizităm Zidul de Vest aflat în Cartierul Evreiesc, numit și Zidul Plângerii, vechi de peste 2000 de ani. Aici credincioșii își scriu rugăciunile pe bilețele, apoi le așează în crăpăturile zidului în speranța că se vor îndeplini. Urmăm în continuare calea Mântuitorului, pe Via Dolorosa, drumul pe care acesta a mers spre locul crucificării. Urmează Golgota, Biserica Sfântului Mormânt și Piatra Ungerii, locul unde se crede că a fost așezat trupul Său înainte de a fi înmormântat. Revenim seara la hotelul nostru pentru cazare şi cină.
 
 
Ziua 3. Ierusalim - Masada – Marea Moartă - Ierusalim 
Traversăm deșertul și trecem pe lângă locul unde au fost descoperite Manuscrisele de la Marea Moartă în 1947, apoi mergem spre Masada, unde Irod cel Mare a construit palate, iar în urma asediului Roman au fost pierdute peste 900 de vieți. Explorăm rămășițele arheologice ale cetății, apoi revenim la Marea Moartă pentru o baie în apele sărate. Seara se încheie la hotel din Ierusalim. Cazare şi cină la acelaşi hotel.
 
 
Ziua 4. Ierusalim 
Azi vă propunem să aflăm împreună mai multe despre istoria tumultoasă Ierusalimului, chiar la fața locului, în Ierusalim, locul întâlnirii celor mai mari trei religii ale lumii, cu vestigiile lor sfinte, rămase testament pentru generațiile ce au urmat. Începând de la Cartierul Musulman, trecem de Piața Hurva, centrul social al Cartierului Evreiesc, unde vom avea timp liber să explorăm după bunul plac cultura locală. Program liber. Vă recomandăm să vizitaţi Machane Yehudah, cea mai mare piață din Ierusalim, un conglomerat de arome, muzică, energie, locul ideal pentru a experimenta gusturile și cultura Israelului. Faceţi o plimbare printre cele peste 250 de tarabe colorate, pe care stau înșirate felurite condimente, fructe exotice – proaspete sau uscate, pește și o mare varietate de dulciuri. Tot aici vei găsi cele mai originale suveniruri, de la obiecte decorative, până la obiecte vestimentare și covoare, toate lucrate manual. Ai ocazia de a intra în vorbă cu locuitorii, iar dacă vrei să te bucuri de un festin culinar, aici poți găsi cel mai bun streetfood autentic. Vom avea timp și pentru shoppig în voie și cu siguranță vom găsi mici chilipiruri de luat acasă. 
Moment de savoare (timp liber) :  Falafel Sandviș 
Este un pachet de bunătăți autentice, alăturate într-un sandviș pentru a oferi o emoție culinară completă. O chiftea din carne de pui tocată, amestecată cu mirodenii de-ale locului, așezată pe o felie crocantă de Pita unsă cu tahini (pastă de susan), asezonată cu hummus și castraveți murați. Vei găsi cel mai bun Falafel Sandviș la standurile din Piața Mahane Yehuda.
Cazare şi cină la acelaşi hotel din Ierusalim
 
 
Ziua 5.   Ierusalim –Tiberias
Părăsim vechiul oraș, nu înainte de a trece prin Piața Evreiască și YadVashem, Muzeul Memorial al Holocaustului din Centrul Nou al orașului Ierusalim, unde sunt păstrate exponate ce amintesc poveștile de viață ale evreilor din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Vizităm apoi Muzeul Israel din Ierusalim, unde avem ocazia să vedem celebrele Manuscrise de la Marea Moartă. Ne îmbarcăm în autocar şi ne deplasăm spre nord către Tiberias. Sosire şi cazare la hotel în Nazareth. 
 
 
Ziua 6.   Megiddo – Nazareth -  Capernaum – Muntele Fericirilor
Plecăm azi spre Megiddo, unde vom vedea ruinele Cetății lui Solomon, apoi oprim în Nazareth descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazareth, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost înștiințată de Arhanghelul Gavriil că Îl va naște pe Iisus. Ne îndreptăm spre Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mântuitorul și unde a săvârșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea  ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. Continuăm cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construită pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se înalță la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m. sub nivelul Mării Mediterane. Seara luăm cina și ne cazăm la hotelul nostru din Tiberias. 
 
 
Ziua 7.   Tzfat– Acre - Haifa – Cazareea – Tel Aviv
Ne aventurăm într-unul dintre cele patru orașe sfinte ale iudaismului, Tzafat, locul în care a luat naștere religia Kabbala, unde vom explora străduțele și vom vizita anticele sinagoge. Tot aici vom explora cartierul artiștilor, pe străzile căruia stau înșirate de vânzare opere de artă în magazine și expoziții. Continăm cu orașul medieval Acre, ce datează din secolul al XII-lea. Cobărâm pe coasta Mării Mediterane şi ajungem în oraşul Haifa unde vedem panoramic frumoasele grădini suspendate Bahai. Ne continuăm drumul pe coastă şi ne oprim la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat şi de unde Sf Pavel a plecat la Roma. Ajungem în Tel Aviv iar ghidul nostru ne va călăuzi prin oraș, unde vom descoperi istoria poporului evreu, vom explora ruinele antice ale Oraşului Jaffa, centrul vechi al orașului cu Piața Rabin, unde primul ministru a fost asasinat în 1995, apoi mergem la Neve Tzedek, primul cartier evreiesc construit aici. Ne îndreptăm spre hotel pentru cină şi cazare.
 
 
Ziua 8.   Tel Aviv – București
Ne luăm la revedere de la “Ţara Sfântă”  şi ne îndreptăm spre aeroport pentru zborul spre casă.
 
 
 
alt

 

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

Informatii despre oferta :

 • Oferta: Israel – Esenţe culturale / 8 zile
 • Cod: 07
 • Tarif: de la 890 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

.

 

 

 

 

 

 

 

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 356 356


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 1828

 

 

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 Cerere oferte

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
         Bonvoyage Facebook    

Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei!
Trimite-ne cv-ul tau la: office@bonvoyage.ro

Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.
Trimite-ne e-mail la: info@bonvoyage.ro

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page