Portugalia - Marele Tur / 8 zile

alt
Portugalia - Marele Tur
Batalha, Cabo da Roca, Cascais, Coimbra, Evora, Fatima, Lisabona, Porto, Sintra, Vila Real, Pinhao, Peso Da Regua, Covilha, Vila Vicosa, Monsaraz, Sao Pedro Do Corval
8 zile / 7 nopti
alt
Un circuit care cuprinde cele mai multe dintre frumusetile Portugaliei.
alt

 

 

 

 Plecari Circuit 25 Iun 23 Iul 6 Aug 13 Aug 20 Aug 1 Oct
 Mai sunt locuri libere ? 4 10 18 19 7 12
 Adult in camera dubla 749 € 749 € 749 € 749 € 749 € 699 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat supl 689 € 689 € 689 € 689 € 689 € 639 €
 Copil 3-7,99 ani cu 2 adulti in camera 599 € 599 € 599 € 599 € 599 € 549 €
 Adult in camera single 947 € 947 € 947 € 947 € 947 € 897 €

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite din orasele:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 

alt SERVICII INCLUSE

• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Lisabona => Bucuresti, Compania Blue Air
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocar local conform programului
Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti in Lisabona la Hotel Vip Suites Marques 4* sau similar
- 1 noapte in Coimbra la Hotel Tivoli 4* sau similar
- 1 noapte in Porto la Hotel Black Tulip 4* sau similar
- 1 noapte in Covilha la Hotel Tryp Dona Maria 4* sau similar
- 2 nopti in Evora la Hotel Mar D'ar Muralhas 4* sau similar
Bonus 1 Cina in Covilha
Vizitele, tururile si excursiile din program:
- tururi de oras cu ghid local in Lisabona, Batalha, Coimbra
- tururi de oras cu ghid local in Porto, Vila Vicosa, Evora
- Vizita la Fatima, Batalha si Coimbra
- Vizita cu degustare de vin in Porto la celebra Crama din Villa Nova de Gaia
- Vizita cu degustare de vin in Vila Real la celebra Casa de Mateus

 

alt NU SUNT INCLUSE

• Taxele de aeroport si combustibil, 199 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor)
• Intrarile la obiectivele turistice din program aprox. 60 €/persoana (se achita la fata locului, la sosire): Castelul St. George, Manastirea Batalha, Universitatea din Coimbra, Palatul Bursei Porto, Biserica St Francis, Palatul Vila Vicosa, Catedrala St Francis si Osuarul din Evora
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
• Taxele de oras, se achita exclusiv la receptia hotelurilor (aprox cate 2 €/persoana/noapte in Lisabona si Porto)

 

alt EXCURSII OPTIONALE

Tarife valabile pentru minim 25 participanti:

Sintra si Palatul Pena, Cabo da Roca si Cascais:

60 €/persoana, include: transfer autocar local, biletul de intrare la Palatul Pena, ghid local pentru vizitarea palatului, vizitele din program, insotitor roman de grup.

 

alt PROGRAM

Ziua 1 | Bucuresti–Lisabona

Prezentare la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 05:15, pentru imbarcare pe zborul direct al Companiei Blue Air cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 07:15 cu zborul 0B157 si aterizare la Lisabona la ora locala 09:55. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Lisabona cu ghid local: cartierul Belem–un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze, Manastirea Jeronimos–o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Turnul Belem (An 1515) si Monumentul Descoperirilor Maritime (vizite exterioare). Ne vom indrepta apoi catre orasul vechi, unde vom debarca din autocar si vom urca la Castelul St. George, trecand pe langa Biserica Sf. Antonio si Catedrala. Colina pe care se afla ofera o panorama deosebita asupra orasului. Vom cobori apoi catre strazile pitoresti ale cartierului Alfama–unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului. Check-in la hotel. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie pentru odihna si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Vip Suites Marques 4* (plecari 14.05, 23.07, 13.08, 03.09, 01.10), Hotel VIP Entrecampos 4* (plecare 25.06), Hotel VIP Art's 4* (plecare 06.08), Hotel Olissippo Marques de Sa 4* (plecare 20.08) Lisabona, sau similar.

Ziua 2 | Lisabona–Sintra-Cabo da Roca–Cascais

Mic dejun. Timp liber la dispozitie la Lisabona sau optional, Excursie la Sintra, declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vom vizita Palatul Pena si vom avea timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “In acest loc se termina Pamantul si incepe Marea”. Intoarcere la Lisabona nu inainte de a face un ultim popas la Cascais. Timp liber la dispozitie in Lisabona. Cazare Hotel Vip Suites Marques 4* (plecari 14.05, 23.07, 13.08, 03.09, 01.10), Hotel VIP Entrecampos 4* (plecare 25.06), Hotel VIP Art's 4* (plecare 06.08), Hotel Olissippo Marques de Sa 4* (plecare 20.08) Lisabona, sau similar.

Ziua 3 | Lisabona–Fatima–Batalha–Coimbra

Mic dejun. Mic dejun. Prima oprire in aceasta zi este in Fatima, care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917 a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic si unde putem vizita Capela Aparitiilor, basilica Rozariului si moderna basilica Sfintei Treimi. Ne indreptam apoi catre Batalha unde vizitam manastirea Santa Maria da Victoria-capodopera a arhitecturii gotice si manueline, inclusa in Patrimoniul UNESCO. Ultima oprire va fi in Coimbra–capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar. Vechea Universitate ocupa cladirile fostului palat regal, devenit «Paço dos Estudos» in 1540. De pe terasa admiram frumoasa panorama a orasului si coboram strazile pietruite pentru a patrunde in sarmul si misterele centrului istoric. Cazare Hotel Tivoli 4* Coimbra, sau similar.

Ziua 4 | Coimbra-Porto

Mic dejun. Pornim catre urmatoarea noastra destinatie Porto. Supranumit Orasul Invincibil, el ne cucereste de la prima vedere prin peisajul pitoresc, pietele rustice, sau vechile case de comert construite pe fostele ruine romane. Urcam scarile in zig-zag, colindam strazile inguste, admiram casele vopsite simplu, si avem sansa in orice moment sa ne intalnim cu Tripeiros, locuitorii care inca mai pastreaza vechile traditii ale orasului. Odata ajunsi in Porto trebuie sa incercati Tripas à Moda do Porto, Bacalhau à Gomes de Sá (mancaruri locale cu peste-cod in special), Francesinha (snack popular in Porto cu diverse tipuri de carne si legume), celebrul vin de Porto si Pasta de Nata (tarte cu ou). Exploram Porto intr-un un tur de oras vizitand Palatului Bursei, Magnifica Biserica Gotica St. Francisco si Crama Vila Nova Gaia, la final fiind invitati la o degustare de vin de Porto in Vila Nova Gaia. Timp liber la dispozitie in Porto. Cazare Hotel Axis 4* (plecari 14.05, 25.06), Hotel Black Tulip 4* (celelalte plecari) Porto-Vila Nova de Gaia, sau similar.

Ziua 5 | Porto–Vila Real-Pinhao-Peso Da Regua-Covilha

Mic dejun. Plecare spre Vila Real si sosire la Casa de Mateus, o capodopera eleganta in stil baroc. Vizitam gradinile si avem parte de o degustare de vin, pentru ca apoi sa pornim spre Pinhao, de-a lungul Vaii Douro si facem un scurt stop pentru pranz (nu este inclus) in Regua. Pe parcursul acestei calatorii va puteti bucura de tot ce va ofera Regiunea Douro, un teritoriu cu traditie, a carui cultura este organic legata de istoria, religia, agricultura si simplitatea oamenilor sai. Vinul produs aici are caracteristici unice si nu are concurent in ceea ce priveste culoarea, aroma si gustul. Plecare spre Covilha. Cina si cazare Hotel Tryp Dona Maria 4* Covilha sau similar.

Ziua 6 | Covilha–Vila Vicosa-Evora

Mic dejun. Astazi ne continuam calatoria spre sud. Plecare spre Vila Vicosa unde vizitam acestui faimos sat cunoscut si ca ”Printesa din Alentejo”. Desi mic, acesta este una dintre cele mai pretioase si fermecatoare “bijuterii” din regiunea Alentejo... un adevarat muzeu in aer liber. Vizitam aici Palatul Vila Vicosa, un splendid palat regal unic in arhitectura portugheza. Vizitand acest palat este ca si cum te-ai urca intr-o masina a timpului–un loc de o rara frumusete pe care nu il vei uita si unde vei afla foarte multe despre istoria locala si nationala. Timp liber pentru pranz (nu este inclus), dupa care plecam spre Evora, un oras magnific asezat la poalele muntelui cu acelasi nume si care gratie frumusetii sale unice, a fost inclus in Patrimoniul Mondial al UNESCO. Creata acum mai bine de 2.000 de ani in urma, Evora este impanzita de strazi sub forma de labirint, piete scaldate de lumina, fantani renascentiste, curti interioare maure si porti cu turle in stil gotic. Vizitam aici Vechea Catedrala–unde flamurile lui Vasco da Gama au fost binecuvantate in 1497, inainte ca flota sa sa porneasca in voiajul istoric catre Orient si biserica Sf. Francisc cu Osuarul. Cazare Hotel Mar D'ar Muralhas 4* Evora. 

Ziua 7 | Evora–Monsaraz–Sao Pedro Do Corval-Evora

Mic dejun. Prima oprire din aceasta zi este la Fabrica “Corticarte”, unde vom fi introdusi in tainele transformarii pe care o sufera pluta pana ajunge in stadiul de produs finit. Continuam spre Monsaraz, un sat desprins parca din basme, cu pereti inalti care pastreaza o incantatoare atmosfera medievala. Fortificat initial de Cavalerii Templieri, astazi 150 de rezidenti permaneti locuiesc in casele albe cu scari in aer liber si balcoane din fier forjat. Timp liber pentru pranz (nu este inclus). Ultima oprire inainte de a ne intoarce la hotel, consta in vizita celui mai mare centru de olarit, aflat in Pedro do Corval. Intoarcere in Evora si cazare Hotel Mar D'ar Muralhas 4* sau similar Evora.

Ziua 8 | Lisabona-Bucuresti

Mic dejun la pachet. Transfer catre aeroportul din Lisabona si imbarcare pe zborul Companiei Blue Air cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:00 cu zborul 0B158 si aterizare in Bucuresti la ora 17:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

alt

TARIFELE SUNT VALABILE IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE

alt

Informatii despre oferta :

  • Destinatie: Portugalia - Marele Tur / 8 zile
  • Cod: 01
  • Tarif: de la 699 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

AGENȚIA ȘURA MARE

•  Hartă - Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 

 Cerere oferte

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.


Promovare Web 

www.bonvoyage.ro Web analytics

 Cauta oferte
 

 

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
          Bonvoyage Facebook    

CARIERĂ
Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei Bon Voyage.

RECLAMAȚII ŞI SUGESTII
Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page