Revelion Taiwan - Hong Kong / 12 zile

alt
Revelion Taiwan - Hong Kong
China › Hong Kong, Macao Taiwan › Kaohsiung, Sun Moon Lake, Taipei, Taitung
12 zile
alt

 

 

Plecare din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 

Perioada Circuit 29 Decembrie 2019-9 Ianuarie 2020
 Adult in camera dubla 1.899 €
 Al 3-lea adult in camera (1 pat matrimonial+1 pat aditional) 1.899 €
 Adult in camera single 2.499 €

 

alt SERVICII INCLUSE

• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Taipei, Compania KLM via Amsterdam
• Zbor local Taipei => Hong Kong pentru confortul Dumneavoastra

• Zboruri la retur Hong Kong => Bucuresti, Compania Air France via Paris
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
- Transport cu autocar local conform programului excursiei

• Cazare 9 nopti cu mic dejun inclus la Hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti in Taipei la Hotel Sonnien 4* sau similar
- 1 noapte in zona Sun Moon Lake la Hotel Sun Moon Lake 4* sau similar
- 1 noapte in Kaohsiung la Hotel Chatea de Chine 4* sau similar
- 1 noapte in Taitung la Hotel Chihpen Century 4* sau similar
- 1 noapte in Hualien la Hotel Stars Chateau de Chine 4* sau similar
- 3 nopti in Hong Kong la Hotel Penta Knowloon 4* situat central sau similar
• Mese incluse: 2 pranzuri si 5 cine la restaurante locale (bauturi neincluse)
• Tururile, vizitele si excursiile din program
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Tur de oras Hong Kong cu ghid local si pranz inclus
• Ghizi locali conform programului

 

alt NU SUNT INCLUSE

• Taxele de aeroport si combustibil zboruri internationale si local 499 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Excursiile optionale, alte vizite decat cele mentionate in program
• Cina Festiva de Revelion

 

alt EXCURSII OPTIONALE

Tarife calculate pentru minim 15 participanti:

Excursie optionala in Lantau cu pranz inclus: 120 €/persoana

Excursie optionala in Macao: 160 €/persoana

 

alt PROGRAM

29 Decembrie | Bucuresti–Taipei
Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55, pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si sosire in Amsterdam la 15:55. Decolare spre Taipei la ora 20:50 cu zborul KL807. 

30 Decembrie | Taipei
Sosire la Taipei la ora 15:50. Taipei este capitala politica a Taiwan-ului si unul din cel mai dens populate orase din lume ce se afla in partea de nord a insulei si poate fi definit ca un amestec de motoscutere, piete, zgarie-nori si temple si are o populatie de aprox 3 milioane de locuitori. Intalnire cu ghidul local si transfer la un restaurant local pentru servirea cinei si apoi la hotel. Timp liber pentru acomodare la fusul orar. Cazare Sonnien Hotel 4* Taipei sau similar. 
Detalii hotel 

31 Decembrie | Taipei cosmopolit si cultural, La Multi Ani 2020 !
Mic dejun. Astazi vom face un tur de oras Taipei cu ghid local. Cu siguranta prima oprire a oricarui turist care vizteaza Taiwan este la Muzeul National al Palatului care reprezinta cea mai mare colectie de arta chinezeasca din lume. Majoritatea celor peste 600.000 de obiecte de arta au facut parte din colectiile palatului imperial al orasului interzis de la Beijing. Dupa un periplu fantastic care a durat 32 de ani, evitand focul si bombele de artilerie japoneza, armata lui Chiang Kai Shek a mutat colectia de la Beijing, mai intai la Nanjing, apoi la capitala din timpul razboiului Chongqing din provincia Sichuan si, in cele din urma, in Taiwan. Vom vizita Templul Longshan, cel mai cunoscut si totodata unul din cele mai vechi temple din Taiwan unde se venereaza Guanshiyin Buddha si alte spirite divine si Chiang Kai Shek Memorial Hall-cel mai important reper istoric din Taiwan, ridicat  in onoarea si memoria generalistului Chiang Kai-shek. Vom incheia cu Taipei 101, candva cea mai inalta cladire din lume, unde in doar 37 de secunde vom urca la Observatorul de la etajul 89 situat la 382 de metri inaltime pentru a vedea panorama orasului. Seara, optional, Cina Festiva de Revelion la un restaurant local. Cazare Sonnien Hotel 4* Taipei sau similar. 

1 Ianuarie 2020 | Taipei–Sun Moon Lake
Mic dejun. Azi vom face o relaxanta incursiune la Sun Moon Lake, una din cele mai frecventate destinatii turistice din Taiwan. Inconjurat de vegetatia luxurianta de la poalele muntilor din inima Taiwanului, Sun Moon Lake (日月潭; rìyuè tán) este cel mai mare lac din insula, apele sale calme si verzi, creeaza unul dintre cele mai fascinante peisaje ale tarii. Numele lacului este inspirat de forma sa distinctiva, cu o sectiune principala rotunjita asemanatoare cu soarele si cu o margine ingusta de vest comparata cu o semiluna. Lacul este, de asemenea, spatiul  ancestral al Thao (pronuntat "Shao", adica "poporul"), cel mai mic trib aborigen din Taiwan, recunoscut oficial. Plimbare cu barca pe lac si o dupa-amiaza cu timp liber la ldispozitie. Cina la un restaurant local. Cazare Sun Moon Lake Hotel 4* sau similar. 
Detalii hotel 

2 Ianuarie 2020 | Sun Moon Lake–Kaohsiung
Mic dejun. Plecare spre Kaohsiung, (高雄; gāoxióng) al doilea oras din Taiwan si unul din cele mai mari porturi de containere din lume ce a cunoscut in ultimii ani o uluitoare metamorfoza urbana. Vom vizita Fo Guang Shan Memorial Center care este cel mai cunoscut centru budist din sudul Taiwanului si cea mai mare manastire budista din Taiwan si unde se afla cea mai inalta statuie din bronz a lui Buddha sezand. Apoi vom poposi pe malurile Lacului Lotus la Templul Dragonului si Tigrului, unde traditia spune ca daca pasesti prin gura dragonului si iesi prin cea a tigrului ghinionul se transforma in noroc ! Cina la un restaurant local. Cazare Hotel Kaohsiung Chateau de Chine 4* sau similar. 
Detalii hotel 

3 Ianuarie 2020 | Kaohsiung–Taitung
Mic dejun. Ne indreptam spre extremitatea sudica a insulei unde se afla Parcul National Kenting, cel mai vechi din Taiwan, care ocupa o suprafata terestra de 181 kmp si o suprafata maritima de 152 kmp si gazduiteste o biodiversitate de fauna si flora. Ne vom opri la Eluanbi, cel mai popular far din Taiwan si  vom admira spectaculoasa zona de coasta din Parcul National  Maobitou. Ne indreptam apoi catre Taitung Chihpen. Cina si cazare Hotel Chihpen Century Hotel 4* sau similar. 
Detalii hotel

4 Ianuarie 2020 | Taitung–Hualien
Mic dejun. Vechiul nume portughez pentru Taiwan, Ilha Formosa, care se traduce ca "insula frumoasa", este cel mai bine asociat cu Coasta de Est a tarii pe care o vom strabate azi de la Taitung la Hualien. Pe drum vom opri la Shihyusan (Umbrela de Piatra), Sanxian Tai (terasa celor trei nemuritori), Shitping, Hualien Seven Stars Bay. Cina la un restaurant local. Cazare Hotel Stars Hualien Chateau de Chine 4* sau similar. 
Detalii hotel 

5 Ianuarie 2020 | Hualien–Taipei–Hong Kong
Mic dejun. Ne deplasam spre Parcul National Taroko, considerat cel mai divers parc national al Taiwanului si una dintre cele mai importante destinatii turistice ale insulei. Numele parcului este dat de uimitor de ingustele Chei Taroko adevarate ziduri de marmura care se ridica la cateva sute de metri deasupra raului Liwu si formeaza un canion de aprox 20 de kilometrii unde vom vizita Swallow Cave si Eternal Spring Shrine. Pranz la un restaurant local in Taroko. Poposim apoi in zona magnifica a falezei Qingshui ce a fost desemnata drept una dintre cele opt minuni ale Taiwanului. Qingshui Cliff este singurul loc din Parcul National Taroko, unde puteti vedea cele trei tonuri distincte de culoare ce compun impresionantul peisaj, respectiv al apelor Pacificului, al stancilor si cerul albastru. De aici continuam pe autostrada Su Hua pana la aeroportul Taoyuan pentru zborul la Hong Kong. Decolare la ora 22:20 cu zborul companiei China Airlines CI921 si aterizare la Hong Kong la ora 00:05. Dupa sosirea in Hong Kong, intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Cazare Hotel Penta Knowloon 4* situat central in Kowloon sau similar. 
Detalii hotel 

6 Ianuarie 2020 | Hong Kong
Mic dejun. Descoperiti principalele atractii ale Hong Kong-ului intr-un tur al insulei cu ghid local. Fiti martori la privelistea spectaculoasa asupra orasului de pe Varful Victoria cu vedere panoramica asupra Insulei Hong Kong, Kowloon si imprejurimile. Vom trece apoi prin pitorescul golf Repulse Bay in drum spre urmatoarea destinatie, faimosul port Aberdeen unde sute de ambarcatiuni pescaresti constituie locuinta a mii de oameni. Vom face un tur panoramic al portului de 20 de minute cu celebra ambarcatiune “sampan”. Nu se poate sa ratati vizita la Stanley Market, faimoasa pentru vanatoarea de chilipiruri, gasindu-le aici la un pret mult mai mic decat in oras. Nu vom incheia turul orasului Hong Kong fara a servi un pranz traditional “Dim Sum”inclus in pachet ! Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Penta Kowloon 4* sau similar.                

7 Ianuarie 2020 | Hong Kong–Macao Las Vegas-ul Orientului
Mic dejun. Excursie optionala de o zi in Macao. O destinatie faimoasa, caracterizata de pace si prosperitate, Macao este o combinatie intre cultura orientala si cea vestica, un loc incarcat de istorie care merita cu siguranta o vizita. Colonia Macao a fost infiintata de catre portughezi in Sec al XVI-lea si este cea mai veche colonie europeana din Asia. In zilele noastre, Macao este una dintre cele doua regiuni administrative speciale ale Chinei, alaturi de Hong Kong. Tur de oras Macao cu ghid local: Templul A-Ma, Biserica Penha, Cetatea, Ruinele Catedralei Sf. Paul, templul Natacha, Cazinoul si Turnul Macao (intrare optionala se achita la fata locului). Cazare Hotel Penta Knowloon 4* sau similar. 

8 Ianuarie 2020 | Hong Kong–Insula Lantau-Paris
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber sau excursie optionala in Lantau cu pranz inclus, cea mai mare insula din Hong Kong. Fara indoiala, atractia principala din Lantau este statuia gigantica a lui Buddha (Tian Tian Buddha). Finalizata in anul 1993, aceasta este cea mai mare statuie exterioara din bronz a lui Buddha. Asezata langa manastirea Po Lin, statuia simbolizeaza relatia armonioasa dintre om, natura si religie. Servirea pranzului la un restaurant local. Sunt nu mai putin de 47 de sate pe insula Lantau, cele mai cunoscute si mai dezvoltate fiind: Mui Wo, Tai O si Tung Chung. Parcul National ocupa nu mai putin de 78 km patrati din suprafata insulei. Seara, transfer cu autocarul la aeroportul international Hong Kong pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF185 cu destinatia Paris. Decolare la ora 23:20. 

9 Ianuarie 2020 | Paris-Bucuresti
Sosire la Paris la ora 05:40. Imbarcare pe zborul AF1888 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:40 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda la ora 13:35. Sfarsitul pachetului de servicii. 

 

alt

 

TARIFELE SUNT VALABILE IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE

alt

Informatii despre oferta :

  • Oferta: Revelion Taiwan - Hong Kong / 12 zile
  • Cod: 01
  • Tarif: de la 1.899 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

AGENȚIA ȘURA MARE

•  Hartă - Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 

 Cerere oferte

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.


Promovare Web 

www.bonvoyage.ro Web analytics

 Cauta oferte
 

 

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
          Bonvoyage Facebook    

CARIERĂ
Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei Bon Voyage.

RECLAMAȚII ŞI SUGESTII
Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page