Paris - Valea Loirei / 5 zile

«

alt
Paris - Valea Loirei / 5 zile
alt

 

 

alt TARIF

de la 259 Euro
 

alt DATE DE PLECARE 

01.06, 09.06, 22.06, 07.09, 20.07, 03.08, 10.08 24.08
 

alt SERVICII INCLUSE

- Zbor Bucur.- Paris si retur, bagaj de mȃnã 10 kg inclus
- 4 cazari cu mic dejun in hotel 3* (Ibis, Campanille, etc.) 
- Ghid insotitor din seara primei zile pana dimineata ultimei zile, in rest asistenta turistica.
 

alt NU SUNT INCLUSE

- Asigurare medicala + storno,excursii optionale, intrari la obiective (inclusiv pentru optionale), ghizii locali
- Taxa de oras (se va achita cash de catre turisti)
- Optional 25 euro / sens, BAGAJ de CALÃ 20 kg
- Taxe Aeroport  + transfer Aeroport-hotel-Aeroport 149 €

 

alt PROGRAM

Ziua 1. BUCURESTI -PARIS 
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 05.30 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Paris. Transfer din aeroport la Hotelul de la Paris. Veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. Dupa pranz va veti putea prelua camera in hotel. Timp liber in Paris pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din Romania. Pentru turistii din alte orase din Romania din care exista zboruri spre Paris, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. Cazare la Paris (Banlieues).
 
Ziua 2. PARIS -VERSAILLES 
Mic dejun. Dimineata vizitam Palatul Versailles, sediul puterii in timpul “Regelui-Soare” Ludovic al XIV-lea, unul din cele mai mari si opulente palate din lume (2.300 camere) avand si unele dintre cele mai vaste gradini. Revenind in Paris, facem un tur cu autocarul in “Orasul Luminilor”: La Defence (cartierul de zgarie-nori), Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Palais de Chaillot, Tour Eiffel. Urmeaza Scoala Militara, Domul Invalizilor (cu mormantul lui Napoleon Bonaparte), L`Ille de la Cite- leaganul antic si centrul spiritual al Parisului, unde vizitam Catedrala Notre Dame- cu fatada sa inconfundabila intre cele doua turnuri, devenite celebre datorita personajului lui Victor Hugo din “Cocosatul de la Notre Dame”. Continuam spre cartierul Latin si Panteon cu fatada realizata dupa cel din Roma (un memorial unde odihnesc ramasitele pamantesti ale marilor personalitati franceze, apoi Oprera Garnier- o bijuterie arhitectonica de sec. XIX, Galeriile Lafayette, Place Pigale cu cele mai cunoscute cabarete din Paris, intre care si Moulin Rouge. Urcam in Montmartre la Basilica Sacre Coeur- construita in stil romano- bizantin dupa razboiul cu Prusia din 1870 si Place du Tertre, faimoasa din perioada in care Montmartre era “Mecca artei moderne” si refugiu pt. artisti, intre care Van Gogh, Pablo Picasso, Salvador Dali, s.a. Cazare la Paris (Banlieues).
 
Ziua 3. PARIS- Orasul Luminilor
Mic dejun. Timp liber in Paris pt. vizite individuale, cu transport public. Recomandam deplasare cu RER la Disneyland sau vizita la Muzeele Luvru si d`Orsay si la Centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi. Seara va sugeram o ascensiune in Turnul Eiffel sau Croaziera pe Sena (cca 15 €) ** - REDUCERE 50% la achitarea din tara a optionalei V.Loirei. Intoarcere la acelasi hotel de la Paris pt. cazare.  
 
Ziua 4. PARIS- FONTAINEBLEAU- VALEA LOIREI (cca. 400 km)
Mic dejun. Timp liber in Paris pt. vizite individuale sau excursie optionala (10 €) la Palatul Fontainebleau, resedinta regala pt. mai mult de 8 secole, care impresioneaza prin stilul manierist si decoratiunile interioare de sec. XVI. Excursia continua pe Valea Loirei (35 €), unde vom vizita Castelul Chambord, care se distinge prin arhitectura sa renascentista de inspiratie franceza si prin interioarele spatioase. Urmeaza Castelul Blois, monument UNESCO candva resedinta favorite a regilor Frantei, unde ne vom o plimba pe stradutele pitoresti ale oraselului, descoperind atmosfera medievala din centrul istoric. Intoarcere la acelasi hotel de la Paris pentru cazare.
 
Ziua 5. PARIS- BUCURESTI 
Mic dejun. Dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in Paris. Dupa pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania.
 
 
 
alt

 

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

Informatii despre oferta :

  • Oferta: Paris - Valea Loirei / 5 zile
  • Cod: 24
  • Tarif: de la 259 Euro
Facebook