Turul Bavariei / 8 zile

alt
Turul Bavariei - 8 zile
alt

 

 

alt TARIF

de la 1098 Euro
 

alt DATE DE PLECARE 

22.08.2020

 

alt SERVICII INCLUSE

 • transport cu avionul Bucuresti Munchen Bucuresti cu compania TAROM;
 • 7 nopti cazare cu mic dejun astfel: 3 nopti in Munchen la hotel de 4*, 2 nopti in Nuremberg la hotel de 4*, 2 nopti in Friedrichshafen (lacul Constance) la hotel de 3*;
 • transferuri cu autocarul la/ de la aeroportul din Munchen;
 • transport cu autocar local pe parcursul circuitului, conform programului;
 • tur de oras cu ghid local in Munchen cu durata de patru ore;
 • biletul de intrare la Palatul Nymphenburg;
 • tur de oras cu ghid local in Regensburg cu durata de trei ore;
 • croaziera pe Dunare in Regensburg;
 • tur de oras cu ghid local in Nuremberg cu durata de trei ore;
 • tur de oras cu ghid local in Wurzburg cu durata de trei ore;
 • vizita orasului Rothenburg ob der Tauber;
 • excursie la Cascadele Rinului si vizita orasului Lindau im Bodensee;
 • vizita si biletul de intrare la Castelul Neuschwanstein;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
 

alt NU SUNT INCLUSE

 • asigurarea medicala de calatorie (optionala);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 EURO/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

 

alt PROGRAM

 • ZIUA 1 | BUCURESTI MUNCHEN

  Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom spre Munchen. Decolare la ora 08:25, aterizare la ora locala 09:35. Transfer cu autocarul in Munchen, capitala exuberanta a Bavariei de la poalele Alpilor pe care o vom descoperi intr-un tur panoramic si pietonal cu ghid local. Vom vizita Palatul Nymphenburg, un palat baroc a carui constructie a inceput in 1664 si care a fost construit ca resedinta de vara a dinastiei Wittelsbach. In continuare, vom trece prin Piata Konigsplatz si pe Ludwigstrasse unde se afla Siegestor sau Arcul Bavarez de Triumf si vom vedea Logia Monumentala din Piata Odeonsplatz, ambele monumente fiind construite in timpul Regelui Ludwig I. Vom face o oprire la Catedrala Frauenkirche din sec al XIII-lea, obiectivul turistic de referinta care reprezinta cel mai bine capitala Bavariei si vom vedea Cladirea Primariei. Transfer si cazare la Leonardo Hotel & Residenz Muenchen 4* sau similar.

 • ZIUA 2 | MUNCHEN REGENSBURG NUREMBERG (236 km)

  Mic dejun la hotel dimineata devreme si plecare spre Regensburg, un frumos oras medieval situat pe malul Dunarii, fosta capitala a Bavariei intre sec. VI -XIII. Ajunsi aici vom face un tur pietonal cu ghid local in centrul medieval al orasului, declarat de catre UNESCO Patrimoniu Universal. Cele mai frumoase monumente din Regensburg sunt: Catedrala Sf. Petru, un exemplu de arhitectura gotica, Podul de Piatra peste Dunare din sec al XII-lea, cel mai bine pastrat din Germania si ruinele zidurilor romane construite in sec al II-lea in timpul Imparatului Marcus Aurelius. Dupa turul pietonal, vom face o croaziera pe Dunare in Regensburg dupa care ne vom continua calatoria spre Nuremberg. Sosire in Nuremberg, al doilea oras ca marime din Bavaria, fondat in sec al XI-lea si situat pe malul canalului Main Dunare. Dupa sosirea in Nuremberg, vom face un tur de oras de doua ore impreuna cu ghidul local. Nuremberg se distinge prin arhitectura sa medievala pe care o putem vedea in fortificatiile sale si in turnurile de piatra din Altstadt sau din orasul vechi. In timpul turului de oras vom vedea Biserica Sf. Sebald situata in Piata Albrecht Durer, langa Primarie, centrul istoric al orasului dominat de Castelul Imperial si Fantana Schoner Brunnen din sec al XIV-lea. Transfer si cazare la hotel Mercure Congress 4* sau similar.

 • ZIUA 3 | EXCURSIE OPTIONALA LA BAMBERG (123 km)

  Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Bamberg, unul dintre cele mai pitoresti orase medievale din Bavaria, al carui centru istoric face parte din Patrimoniul UNESCO. Bamberg este situat pe sapte dealuri, la confluenta raurilor Regnitz si Main, iar vizita sa este echivalentul unei incursiuni in istorie deoarece cladirile sale dateaza din sec al XI-lea pana in sec al XIX-lea. Cladirea primariei sau Altes Rathaus are o locatie deosebit de pitoreasca, pe o insula pe raul Regnitz legata de restul orasului prin doua poduri arcuite. Catedrala in stil romanesc inceputa in sec al XI-lea este un exemplu de arhitectura medievala. Vom face un tur pietonal de trei ore cu ghid local in centrul istoric pentru a admira frumusetea cladirilor si a strazilor pavate cu piatra. Va recomandam sa gustati berea afumata specifica acestui oras, produsa printr-o metoda originala care consta in folosirea orzului germinat uscat deasupra unei flacari deschise. Intoarcere la Nuremberg si cazare la hotel.

 • ZIUA 4 | NUREMBERG WURZBURG ROTHENBURG LACUL CONSTANCE (427 km)

  Dupa micul dejun vom pleca spre Wurzburg, capitala regiunii Franconia, cel mai nordic dintre orasele de pe traseul Drumul Romantic. Wurzburg este situat pe malul raului Main si este renumit pentru arhitectura sa baroca si rococo opulenta, vizibila mai ales in Palatul Residenz din secolul al XVIII-lea aflat in patrimoniul UNESCO. Orasul este deosebit de mandru de vinurile sale imbuteliate intr-o sticla cu o forma specifica, numita Bocksbeutel. Vom face un tur pietonal cu ghid local in centrul istoric al orasului dupa care vom pleca spre Rothenburg ob der Tuaber, un alt oras deosebit de pitoresc situat pe Drumul Romantic. In esenta un oras medieval, Rothenburg ne incanta cu fortificatiile si turnurile sale foarte bine pastrate, cu stradutele sale pavate cu piatra cubica si casele din sec al XVI-lea. Vom face o plimbare in centrul istoric al orasului dupa care vom pleca spre Friedrichschafen, pe malul lacului Constance numit si Bodensee in limba germana. Sosire si cazare la Plaza Hotel Fohr Am Bodensee 3* sau similar in Friedrichschafen.

 • ZIUA 5 | EXCURSIE LA CASCADELE RINULUI IN ELVETIA SI VIZITA ORASULUI LINDAU IM BODENSEE (245 km)

  Mic dejun. Azi vom face o calatorie in Elvetia pentru a admira spectaculoasele Cascade ale Rinului. Aceste cascade sunt situate pe cursul superior al Rinului, au o latime maxima de 150 m si o inaltime de 23m, iar debitul raului in acest punct este de 600 m3/s. Cascadele Rinului s-au format in ultima era glaciara, cu aprox 15.000 de ani in urma, prin eroziunea rocilor de pe cursul raului. Lacul Constance este cel mai mare lac din regiunea Alpilor, are o lungime de 63 km si s-a format pe cursul Rinului care se varsa in lac prin sud si curge mai departe prin vestul lacului, formand granita germano-elvetiana. Acest pitoresc lac este situat la granita a trei tari: Germania, Austria si Elvetia. Optional, la cascade puteti face o plimbare cu barca pentru a vedea mai bine caderea de apa. In continuare, ne vom intoarce pe malul lacului Constance pentru a vizita unul dintre cele mai frumoase orasele de pe partea germana a lacului: Lindau im Bodensee. Pitorescul centru istoric al orasului este situat pe o insula, iar intrarea in port este strajuita de farul alb si de statuia leului bavarez, avand in fundal Muntii Alpi. In Lindau vom avea timp liber, dupa care ne vom intoarce la hotelul din Friedrichschafen

 • ZIUA 6 | LACUL CONSTANCE CASTELUL NEUSCHWANSTEIN MUNCHEN (230 km)

  Dupa micul dejun vom parasi lacul Constance si ne vom indrepta spre Castelul Neuschwanstein, unul din momentele culminante ale acestei calatorii. Dupa sosire, vom vizita legendarul castel Neuschwanstein numit adeseori castelul de basm. Acesta a fost construit de Regele Ludwig al II-lea al Bavariei in varful unei stanci abrupte, avand ca fundal Alpii Bavarezi; regele a dorit ca acest castel sa fie construit in adevaratul spirit al vechilor castele ale cavalerilor germani. Neuschwanstein este unul dintre cele mai vizitate castele din Europa; in timpul vizitei la Neuschwanstein se vor urca 165 trepte si se vor cobori 181 trepte. Dupa vizita castelului vom pleca spre Munchen unde ne vom caza la Leonardo Hotel & Residenz Muenchen 4* sau similar.

 • ZIUA 7 | EXCURSIE OPTIONALA LA OBERAMMERGAU SI CASTELUL LINDERHOF (200 km)

  Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala la castelului Linderhof. Acesta este cel mai mic dintre cele trei castele construite de Regele Ludwig al II-lea, dar cel mai indragit de acesta si singurul care a fost terminat in timpul vietii sale. Castelul a fost construit pe locul resedintei de vanatoare a familiei, iar cadrul in care se afla este deosebit de pitoresc. Dupa vizita castelului Linderhof, ne vom opri in oraselul Oberammergau. Situat la poalele Alpilor, acest mic orasel de artizani este renumit datorita piesei Patimile lui Hristos care este pusa in scena de catre locuitorii orasului o data la zece ani. Casele orasului, frumos pictate, ne dau impresia ca suntem intr-un muzeu in aer liber. Intoarcere si cazare la hotel in Munchen.

 • ZIUA 8 | ZBOR MUNCHEN BUCURESTI

  Mic dejun. Eliberarea camerelor inainte de ora 11:00. Timp liber pentru o plimbare in centrul orasului Munchen unde puteti savura celebra bere bavareza sau pentru ultimele cumparaturi. Dupa amiaza, transfer cu autocarul la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom cu decolare la ora 19:50. Sosire in Bucuresti la ora 22:50.

 
alt

 

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

Informatii despre oferta :

 • Oferta: Turul Bavariei / 8 zile
 • Cod: 04
 • Tarif: de la 1098 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

.

 

 

 

 

 

 

 

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 356 356


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 1828

 

 

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 Cerere oferte

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
         Bonvoyage Facebook    

Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei!
Trimite-ne cv-ul tau la: office@bonvoyage.ro

Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.
Trimite-ne e-mail la: info@bonvoyage.ro

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page