Andaluzia Circuit si Sejur Costa del Sol / 8 zile

«

alt
Andaluzia Circuit si Sejur Costa del Sol - zile
alt

 

 

alt TARIF

Plecari din: Bucuresti Otopeni

Transferuri gratuite din orasele:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• 
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

• 
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

• 
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit-Sejur 17 Mai 24 Mai
 Adult in camera dubla 759 € 759 €
 Al 3-la adult in camera dubla pat suplimentar 726 € 726 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 527 € 579 €
 Adult in camera single 965 € 999 €
 

alt DATE DE PLECARE 

17 Mai, 24 Mai 2020

 

alt SERVICII INCLUSE

 
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Malaga => Bucuresti, Compania Blue Air (bagaje incluse)
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocar local conform programului

• Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 1 noapte in Granada la Hotel Leonardo 4* sau similar
- 3 nopti in Sevilia la Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* sau similar
- 3 nopti in Torremolinos la Hotel MS Aquamarina Suites 4* sau similar

• 3 cine la hotel in Torremolinos
• Pachet de excursii incluse:

- bilet de intrare, ghid local si casti pentru vizita la Gradinile Alhambra si Palatul Generalife
- excursie la Cordoba si Carmona
- tur de oras Sevilia cu ghid local
- excursie la Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera-Grazalema-Ronda
• Ghizi locali la Alhambra si Sevilia
 

alt NU SUNT INCLUSE

• Taxele de aeroport 160 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
• Intrarile la obiective turistice, taxa de oras, acolo unde se aplica
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

 

alt PROGRAM

Ziua 1 | Bucuresti–Malaga–Granada
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B125 cu destinatia Malaga. Decolare la ora 07:00, sosire la Malaga la ora 10:20. Ne imbarcam in autocar si plecam spre Granada. Dupa-amiaza, vizita cu ghid local la Alhambra–monument UNESCO  si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Vom vizita gradinile Alhambrei, palatul si gradinile Generalife. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Leonardo 4* (plecarea 17.05), Hotel Macia Real de la Alhambra 4* (plecarea 24.05) sau similare.

Ziua 2 | Granada–Cordoba–Carmona–Sevilia
Mic dejun. Dimineata plecam spre Cordoba–orasul andaluz care a fost cu mai bine de 1.000 de ani in urma capitala de califat, cel mai mare oras din Europa si un remarcabil centru de cultura. Vom poposi pe malul Gudalquivirului si ne vom indrepta spre centrul istoric dominat de turnul-clopotnita, fostul minaret al impunatoarei Mezquita–azi Catedrala (intrare optionala) marturie a celor sapte veacuri de dominatie maura in Al-Andalus. Inainte de ajunge la Sevilla poposim la Carmona, numita si Lucero de Europa (Luceafarul Europei) unul din cele mai vechi orase ale continentului care ne va surprinde cu centrul sau istoric unde vom intra prin Puerta de Sevilla cum a facut si regele Fernando al III-lea cel Sfant care a recucerit orasul. Transfer la hotel. Cazare Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* (plecarea 17.05) zona Sevilla-San Juan de Aznalfarache, Hotel Silken Al-Andalus Palace 4* Sevilla (plecarea 24.05) sau similiare.

Ziua 3 | Sevilia Capitala Andaluziei
Mic dejun. Tur de oras Sevilia cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna-una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa (locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane  din 1929), continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si, pe langa zidurile Alcazarului Regal, ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentalul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilla este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul–clopotnita Giralda de unde avem cea mai frumoasa panorama asupra orasuluiTimp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* (plecarea 17.05) zona Sevilla-San Juan de Aznalfarache, Hotel Silken Al-Andalus Palace 4* Sevilla (plecarea 24.05) sau similiare.

Ziua 4 | Sevilia
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Va recomandam sa explorati acest oras seducator in care se regaseste tot farmecul Andaluziei. Sevilla, are o cultura uimitor de relaxata si se spune ca este un oras mare cu o atitudine de oras mic. Exista multe lucruri pentru care sa indragesti Sevilla. Are o istorie bogata, cu un amestec unic de influente culturale. Este un oras plin de culoare, plin de viata, prietenos, primitor si încantator, cu o mancare incredibil de proaspata si delicioasa. Cazare Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* (plecarea 17.05) zona Sevilla-San Juan de Aznalfarache, Hotel Silken Al-Andalus Palace 4* Sevilla (plecarea 24.05) sau similiare.

Ziua 5 | Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera, Grazalema, Ronda-Torremolinos
Mic dejun. Plecam spre Costa del Sol pe un itinerariu inedit pentru a descoperi unul din cele mai fascinante peisaje andaluze: satele albe (pueblos blancos). Prima oprire va fi in Arcos de la Frontera, situat intr-o pozitie strategica, in vechea si glorioasa Taifa de Arcos unde vom patrunde  intr-un labirint de stradute albe, cu biserici dominate de stilul Mudejar si terase fermecatoare unde puteti opri pentru a degusta specialitatile locale. Continuam cu Grazalema, un sat plin de viata cu case vopsite in alb si strazi pietruite ce conduc in inima satului. Aici vom descoperi: Plaza de Espana, aliniata cu baruri si restaurante, primaria satului (ayuntamiento) si biserica parohiala, Iglesia de la Encarnación.  Excursia continua apoi catre Ronda, a treia cea mai vizitata destinatie turistica din sudul Spaniei, cu un centru vechi cu o dispunere tipic medievala cu importante reminescente arabe si monumente ca Plaza de TorosColegiata Santa Maria la MayorFuente de los Ochos Canos si Puente Nuevo ( Podul Nou) cea nai cunoscuta atrcatie turistica ce ofera imagini panoramice de neuitat. Sosire pe Costa del Sol, in cursul serii. Cina si cazare Hotel MS Aquamarina Suites 4* (plecarea 17.05), Hotel MS Amaragua 4* (plecarea 24.05) sau similare Torremolinos.

Ziua 6 | Costa del Sol relaxare
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe Costa del Sol, cu posibilitati de vizite optionale in Malaga, capitala Costei del Sol, orasul unde s-au nascut Picasso si Antonio Banderas sau in Marbella–cea mai renumita destinatie de vara a litoralului spaniol. Cina si cazare Hotel Hotel MS Aquamarina Suites 4* (plecarea 17.05), Hotel MS Amaragua 4* (plecarea 24.05) sau similare Torremolinos.

Ziua 7 | Costa del Sol–Gibraltar
Mic dejun. Timp liber la dispozitie si relaxare la facilitatile hotelului sau optional, Excursie de 1 zi in Gibraltar, un spatiu mic dar plin de detalii istorice si minuni geografice al carui simbol sunt macacii, singurele primate care traiesc in libertate in Europa. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltarul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Aici vom avea inclus un Gibraltar Rock Tour in care vom vizita: Europa point–cel mai sudic punct al Gibraltarului, St. Michael’s Ave si Apes Den unde vom intalnii cei mai celebri rezidenti ai Gibraltarului–"macacii”. Tarif: 75 €/persoana, minim 20 de participanti si include: transport cu autocarul, Gibraltar Rock tour, insotitor de grup. Cina si cazare Hotel MS Aquamarina Suites 4* (plecarea 17.05), Hotel MS Amaragua 4* (plecarea 24.05) sau similare Torremolinos.

Ziua 8 | Malaga-Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B126 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:10, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Otopeni la ora 16:00. Sfarsitul pachetului de servicii.

 
alt

 

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

Informatii despre oferta :

  • Oferta: Andaluzia Circuit si Sejur Costa del Sol / 8 zile
  • Cod: 01
  • Tarif: de la 759 Euro
Facebook