Sicilia - Sardinia - Corsica / 11 zile

« Provence – Ţinutul Lavandei / 8 zile

alt
Sicilia - Sardinia - Corsica
BUCURESTI – CATANIA – ETNA – TAORMINA – SIRACUSA – NOTO – AGRIGENTO – PALERMO – CAGLIARI – ALGHERO – SANTA TERESA GALLURA – BONIFACIO – BASTIA - GENOVA – MILANO – BUCURESTI
11 zile
alt

 

 

Tarife:

Data plecare  
02.10.2020 1099 Euro
16.10.2020 1099 Euro

 

zona Catania: Hotel Ognina Catania 3*, Via Messina, 626 - 95126 - Catania, Sicily sau similar;
Cagliari: Hotel Il Monastero 3*, Localita Geremeas - Quartu Sant'elena, Cagliari, South Sardinia sau similar
Alghero: Hotel la Margherita 3*, Via Sassari, 70, 07041 Alghero SS, Italia
Zona Santa Teresa Gallura: B&B Margherita 3*, Via Nazionale, 24, 07028 Santa Teresa Gallura OT, Italia sau similar
Zona Bastia: Hôtel Posta Vecchia 3*, 1 rue Posta Vecchia, Bastia 20200, sau similar
Milano: Idea Hotel Milano San Siro 3*, Via Airaghi 125 - 20153 - Milano, sau similar

Supliment single: 299 euro - Pat suplimentar: 999 euro - Copil 2-12 ani in camera cu doi adulti: 849 euro

 

alt SERVICII INCLUSE

- Bilete de avion Bucuresti – Catania si Milano-Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Wizz Air/Blue Air;
Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- 3 nopti cazare in Catania la hotel de  3*;
- 1 noapte de cazare in Cagliari la hotel de 3*;
- 1 noapte de cazare in Alghero la hotel de 3*;
- 1 noapte de cazare in Santa Teresa di Gallura la hotel de 3*;
- 2 nopti de cazare in Bastia la hotel de 3*;
- 1 noapte de cazare in Milano la hotel de 3*;
- 1 noapte de cazare in cabine cu 2 paturi fara masa, pe ferry boat, Palermo-Cagliari;
- Asistenta turística in limba romana – ghid roman;

 

alt NU SUNT INCLUSE

- Servicii la sol –  180 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si include: transfer ferry boat, Santa Teresa di Gallura – Bonifacio; transfer ferry boat, Bonifacio – Genova; tururile prevazute in cadrul itinerariului, cu autocar/microbuz categoria locala; transferuri  aeroport – hotel – aeroport;
- Taxele de oras, cost aproximativ, 3 euro/persoana/zi – se achita local la receptia hotelurilor;
- Excursiile optionale;
- intrarile la obiectivele turistice din program – se achita local;
- Bacsis pentru sofer si ghid – recomandabil dar nu obligatoriu;
- Ghid local;

 

alt EXCURSII OPTIONALE

Etna & Taormina 60 euro/adult si 50 europer copil 2-12 ani
Include: transport, taxe de drum, ghid roman
Siracusa & Noto 65 euro/adult si 50 europer copil 2-12 ani
Include: transport, taxe de drum, ghid roman


alt PROGRAM

Ziua 1: BUCURESTI – CATANIA

11:00 - Intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare la ora 12:00, pentru zborul  catre Catania.  Sosire in Catania la ora 14:05, al doilea oras ca marime din Sicilia. Transfer la hotel si cazare in zona Catania.

Ziua 2: CATANIA - ETNA - TAORMINA

Mic dejun. Excursie optionala la Vulcanul Etna. Vizita la Vulcanul Etna - cel mai activ si cel mai inalt vulcan din Europa. De asemenea, cu o activitate constanta de peste 6.000 de ani, Etna este vulcanul cu cea mai lunga perioada de activitate. Excursia continua apoi catre Taormina (centru inscris in patrimoniul UNESCO), un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din sexolul XIX si cunoscut sub numele de "Monte Carlo al Siciliei”, renume pastrat pana in ziua de azi. Continuam cu Taormina, mica bijuteri siciliana de la poalele vulcanului Etna. Tur pietonal. Timp liber la dispozitie. Cazare in  zona Catania.

Ziua 3: CATANIA – SIRACUSA - NOTO

Mic dejun. Excursie optionala la Siracusa - unul dintre cele mai vechi orase din lume. Infiintat in anul 733 I.Hr. de colonistii greci din Corint, cunoscuti si sub numele de corintieni, a fost unul dintre cele mai bogate si mai puternice orase ale Greciei Mar  si Noto cunoscut sub denumirea si de "Citta del Barocco”. Vechiul oras Noto a fost distrus complet de cel mai puternic cutremur din Sicilia din 1693. Turul oasului Siracusa include: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul. Vom continua cu vizitarea orasului Noto, cunoscut si ca „Citta del Barocco”. Cazare in zona Catania.

Ziua 4: CATANIA – AGRIGENTO – PALERMO – CAGLIARI

Mic dejun. Continuam cu vizita la Agrigento, incluzand Valea Templelor. Continuam cu Palermo, capitala Siciliei, cu scurt stop in Cefalu, oras antic situat pe coasta nordica, la Marea Tireniana. Sosim la Palermo : tur de oras, in care vom vizita Piata Pretoria, catedrala ( fondata in sec. 12 ), capela palatina, catacombele Capucinilor. In jurul orei 19:00, ne imbarcam pe ferry-boat si continuam calatoria catre Sardinia.

Ziua 5: CAGLIARI - NORA

Sosire matinala in Cagliari, capitala Sardiniei, situat in sudul extrem al insulei. Transfer la hotel si continuam cu vizita la Castello, centrul istoric al orasului, cu o scurta oprire la bastionul San Remy care ofera o frumoasa priveliste asupra orasului. Continuam cu vizita la vestigiile arheologice de la Nora.  Cazare in Cagliari.

Ziua 6: CAGLIARI – ALGHERO

Mic dejun. Plecare matinala catre Alghero. Una dintre cele mai populare statiuni din Sardinia, Alghero si-a pastrat aparenta unui sat pescaresc. Continuam cu vizita pietonala prin orasul vechi, pe care catalanii medievali il numeau Barcelonetta. Cazare in Alghero.

Ziua 7: ALGHERO – SANTA TERESA GALLURA

Mic dejun. Continuam traseul catre Santa Teresa Gallura, o statiune situata pe coasta de nord a Sardiniei, cu vedere la Stramtoarea Bonifacio. Cazare in zona Santa Teresa Gallura.

Ziua 8: SANTA TERESA GALLURA – BONIFACIO – BASTIA

Mic dejun. Vom traversa cu ferry catre Bonifacio, cel mai sudic punct al insulei Corsica. Continuam cu un tur pietonal ce include Biserica Sainte-Marie, Biserica gotica St. Dominique, farul din Pertusato si Scara Regelui Aragon. Transfer catre Bastia. Cazare in zona Bastia. 

Ziua 9: BASTIA

Mic dejun. Bastia este portul principal al insulei Corsica, situat pe coasta de est, la baza peninsulei Cap Corse. Continuam cu un tur pietonal ce include Terra Vecchia, Terra Nova si Palatul Guvernatorilor. Cazare in zona Bastia.

Ziua 10: BASTIA – GENOVA - MILANO

Mic dejun. Transfer cu ferry pana la Genova. Dupa sosirea in port continuam cu transfer la Milano. Cazare in zona Milano.

Ziua 11: MILANO – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti. Decolare la ora locala 15:35 si sosire la Bucuresti la ora 18:50.

 

alt

 

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Informatii despre oferta :

  • Oferta: Marele tur al Chinei / 9 zile
  • Cod: 08
  • Tarif: de la 1299 Euro
Facebook