Spania, Portugalia & Gibraltar - Comorile Iberice / 12 zile

alt
Spania, Portugalia & Gibraltar - Comorile Iberice
Madrid – Toldeo – Segovia – Salamanca – Porto – Lisabona – Sintra – Cordoba – Sevilla – Gibraltar – Granada – Alicante – Valencia – Costa Brava – Barcelona
12 zile
alt

 

 

Tarife:

02.08.2020 - 879 Euro

21.06.2020 - 879 Euro

 

Supliment single: 285 euro;
Copil cu varsta mai mica de 12 ani: 599 euro cazat in camera cu 2 adulti.

 

alt SERVICII INCLUSE

- Bilet de avion dus  Bucuresti – Madrid, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Tarom;
Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- 2 nopti de cazare cu mic dejun in zona Madrid;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Porto;
- 2 nopti de cazare cu mic dejun in Lisabona;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Cordoba;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Sevilla;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Granada;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Valencia;
- 2 nopti de cazare in zona Costa Brava y Maresme;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Barcelona;
- Ghid local in Porto si Madrid;
- Asistenta turistica in limba romana - ghid romana;

 

alt NU SUNT INCLUSE

- Servicii la sol –  269 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si include: transport cu autocar/microbuz clasificat, categoria locala pentru realizarea programului turistic(transferuri, tururi si vizite);
- Bilete de intrare la obiectivele turistice din programul excursiei, se achita la destinatie;
- Asigurarea medicala si storno – optionale, dar recomandate;
- Excursiile optionale;
- Bacsis pentru sofer si ghid, se va achita local;
- Taxele de oras/statiune se vor achita la receptiile hotelurilor, aproximativ 2-3 euro/persoana/zi in functie de orasul vizitat;

 

alt EXCURSII OPTIONALE

Toledo 48 euro/persoana
Include: transport autocarul/microbuzul, bilete de intrare in Catedrala si in Sinagoga, asistenta turistica in limba romana
Gibraltar(excursia Rock Tour) 40 euro/persoana
Include: Transport cu microbuz local pentru vizitarea: Punta Europa, pestera Saint Michael, Apes Den si asistenta turistica in limba romana
Alhambra 39 euro/persoana
Include: transport cu autocarul/microbuzul, taxe de drum, ghid local vorbitor de limba engleza, asistenta turistica in limba romana, bilet de intrare la Complexul Alhambra care include: Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba si Palatul lui Carol al V-lea) si ghid audio.
Se achita la inscriere, rezervarea se face cu minim 2 luni inainte de calatorie
Sintra 55 euro/persoana
Include: transport autocar, intrari la Castelul Maur si Palatul Pena, asistenta turistica in limba romana.

 

alt PROGRAM

Ziua 1: Bucuresti – Madrid

Ora 08:10 decolare, cu aterizare la Madrid la ora 11:30. Programul turistic incepe cu turul panoramic al Madridului, pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Senora, Piata Spaniei, Piata Orientului si Piata de Toros. Cazare in zona Madrid.

Ziua 2: Madrid – Toledo

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizitarea Palatului Regal si a Muzeului Prado sau excursie optionala la Toledo, cetate cu stradute inguste, oras–muzeu situat la doar 70 km de Madrid. Este cunoscut faptul ca cei mai priceputi mesteri armurieri se afla in Toledo, cel mai vestit loc de mestesugarie a armurilor si armelor in Evul Mediu. Oras monumental inconjurat de raul Tajo.
Tur pietonal in centrul istoric, patrimonio UNESCO, cu intrari incluse la Catedrala Santa Maria, vom face un scurt popas si la un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in zona Madrid.

Ziua 3: Madrid – Segovia – Salamanca – Porto

Mic dejun. Continuam traseul catre Porto, cu oprire la El Escorial si Vale de los Caidos. Vom ajunge la Segovia, oras situat in regiunea Castilla y Leon, la poalele muntilor Guadarrama. Centrul istoric cu monumentele si bisericile sale in stil romanic, cartierul evreiesc, dar, in special, Apeductul Roman, au facut ca acest oras sa fie inscris de UNESCO pe Lista Patrimoniului Mondial, in anul 1985. Vom face un scurt popas la Salamanca, oras unde, in 1218, s-a fondat cea mai veche universitate din Spania. Deplasare in Portugalia. Cazare in zona Porto.

Ziua 4: Porto – Coimbra - Batalha - Fatima - Lisabona

Mic dejun. Tur de oras in Porto cu ghid local.  Plecam catre Lisabona cu scurte opriri in: Coimbra–capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar,  Batalha unde se poate admira manastirea Santa Maria da Victoria si Fatima - care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917 a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic, vizitam sanctuarul dedicat Fecioarei Maria, apoi ne continuam traseul spre Lisabona. Cazare in Lisabona.

Ziua 5: Lisabona – Sintra - Cabo da Roca-Cascais-Estoril

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Boema Lisabona sau excursie optionala  la Sintra, o adevarata bijuterie a Portugaliei. Vom admira Castelul Maur si Palatul Pena. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prinEstoril, renumita destinatie de vacanta unde vom face un stop fotografic la Cazino.Cazare in Lisabona.

Ziua 6: Lisabona – Cordoba

Mic dejun. Tur panoramic de oras: Cartierul Belem, Turnul Belem, Manastirea Sf Ieronim, Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio. Pornim spre Spania, cu popasuri scurte in Cascais si Estoril.  Cascais este un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Estoril este renumita destinatie de vacanta unde vom face un popas pentru fotografii la Cazino. Continuam traseul catre Cordoba. Cazare in zona Cordoba.

Ziua 7: Cordoba – Sevilla

Mic dejun. In Cordoba se viziteaza Moscheea Mezquita, unica in lume. In Sevilla vizitam catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei - una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa – locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929. Cazare in zona Sevilla/Cadiz.

Ziua 8: Sevilla – Gibraltar – Marbella - Torremolinos - Malaga - Granada

Mic deun. Plecare catre Granada, excursie optionala la Gibraltar(include transport si bilet de intrare). Tur prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct – Punta Europa. Se urca cu minibuzul pentru celebra panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi vizita la pestera Saint Michael. Revenim pe Costa del Sol cu popasuri in Marbella, Torremolinos si Malaga. Cazare in zona Granada.

Ziua 9: Granada – Alicante – Valencia

Mic dejun. In Granada vom face un tur de oras. Optional, vizita la Complexul Alhambra (Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba si  Palatul lui Carol al V-lea). Ne continuam turul si ne indreptam spre Valenciacu popas in Alicante. Cazare in zona Valencia.  

Ziua 10: Valencia – Costa Brava

Mic dejun. In Valencia vom vizita centrul istoric si zona numita “Orasul artelor si stiintelor”, vechea albie a raului Turia, arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu catedrala si turnul – clopotnita El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Deplasare spre Costa Brava.  Cazare in zona Costa Brava y Maresme.

Ziua 11: Costa Brava

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare si plaja in Costa Brava, regiune de coasta in nord-estul Cataloniei, in provincia Girona. Aceasta se intinde pe 200 km de-a lungul litoralului format dintr-o multime de orasele si comune. Uimitoare este combinația dintre munte si mare, in urma careia Ferrana Agulio a dat zonei numele „Costa Brava” (Malul Stancos). Cazare in zona Costa Brava y Maresme.

Ziua 12: Costa Brava – Barcelona

Mic dejun. Vizita la Manastirea Montserrat. Tur panoramic de Barcelona cu scurte opriri, plecam pe ruta Portul Olimpic, Casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei, Parcul Guell, Sagrada Familia (opera maestra a lui Antoni Gaudi) si Casa Mila – La Pedrera (pentru bilete de intrare, recomandam rezervarea anticipata). Strabatem elegantul bulevard Passeig de Gracia, cu edificii moderniste si magazine de lux si poposim la Arcul de Triumf de langa parcul Ciutadella. Cazare in zona Barcelona.

Ziua 13: Barcelona - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport. Decolare la ora 11:30. Sosire in Bucuresti la ora 15:35

 

alt

 

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Informatii despre oferta :

  • Oferta: Spania, Portugalia & Gibraltar - Comorile Iberice / 12 zile
  • Cod: 05
  • Tarif: de la 879 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

.

 

 

 

 

 

 

 

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 356 356


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 1828

 

 

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 Cerere oferte

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
          Bonvoyage Facebook    

Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei!
Trimite-ne cv-ul tau la: office@bonvoyage.ro

Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.
Trimite-ne e-mail la: info@bonvoyage.ro

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page