Circuit Anglia - Benelux | 13 zile - Autocar | 2020

alt
Circuit Anglia - Benelux | 13 zile - Autocar | 2020
alt

 

 

alt DATE DE PLECARE:

 09.07.2020 - 658€
 07.08.2020 - 658€
 

alt SERVICII INCLUSE

 • Transport cu autocar climatizat, clasificat pentru trafic international;
 • 12 cazari cu mic dejun in hotel 3* (ca exceptie 2*);
 • Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu;
 • Taxele de traversare a Canalului Manecii (45 €/pers. se achita la inscriere).
 • Vizitele la Viena, Salzburg, München, Strasbourg, Luxembourg, Louvain, Bruxelles, Bruges, Canterbury, Londra, Rotterdam, Anvers, Haga, Amsterdam, Köln, Valea Rinului, Frankfurt, Nürnberg, Melk.
 •  

alt NU SUNT INCLUSE

 • Asigurare Travel (medicala +storno), excursii optionale, intrari la obiective (inclusiv pentru excursii optionale), ghizii locali;
 • Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete);
 • Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti);

 

alt EXCURSII OPTIONALE

Deplasare gratuita la Greenwich cu autocarul
Croaziera pe Tamisa: 15 €/ persoana;
Excursie optionala Windsor si Oxford -Stratford: 37 €/ persoana;
Croaziera la Amsterdam: 15 €/ persoana.

 

alt PROGRAM

ZIUA 1  BUCURESTI - SIBIU - ARAD - BUDAPESTA (cca. 815 km)

    Plecare din Bucuresti la 6.00 din parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre Metrou Eroilor), spre Budapesta. Sosire in cursul serii si cazare in zona Budapesta.

ZIUA 2  BUDAPESTA - VIENA - SALZBURG (cca. 525 km)

    Mic dejun. Pornim spre Viena, oras in care nostalgia vechiului imperiu este impletita cu eleganta, stilul si arhitectura sa admirabila. Vom descoperi orasul intr - un tur cu autocarul pe Ringstrasse: cladirea fostului Minister de Razboi, cu statuia Maresalului Radetzky, Piata Schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre Palatele Belvedere, Opera de Stat, Piata Maria Terezeia, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea, Biserica Votiva.

    Dupa o plimbare pietonala pe strada Graben spre Monum. Ciumei pana la Domul Sf. Stefan, plecam spre Salzburg - “orasul muzicii”. Admiram gradinile si palatul Mirabell - ridicat de prințul arhiepiscop Wolf Dietrich Raitenau ca reședință pentru amanta sa Salome Alt, Casa lui Mozart - locul in care a copilarit geniul muzicii, Domul in stil baroc, unde acesta a fost botezat si Orasul Vechi protejat de Fortareata Hohensalzburg. Cazare in zona Salzburg.

ZIUA 3  SALZBURG - MUNCHEN - STRASBOURG (cca. 495 km)

    Mic dejun. Plecam la München capitala Bavariei, unde descoperim Marienplatz din centrul orasului, cu Noua Primarie de sec. XIX si coloana Fecioarei Maria, Frauenkirche - catedrala construita in sec. XV - XVI in stil gotic si renascentist. Incheiem turul cu o plimbare pe strada pietonala Kaufinger Strasse pana la Karlplatz.

    Seara sosire la Strasbourg, capitala Alsaciei, care imbina armonios traditiile germane cu cele franceze. Vom vizita impresionanta Catedrala gotica (a 4 - a ca inaltime din lume), iar in apropiere vom admira Palatul Rohan, o frumoasa cladire baroca de sec. XVIII aflata pe lista monumentelor istorice. Optional ne bucuram de o croaziera cu vaporasul pe raul ILL, care ne va oferi prilejul de a admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Cazare in zona Strasbourg.

ZIUA 4  STRASBOURG - LUXEMBOURG - LOUVAIN - BRUXELLES (cca. 455 km)

    Mic dejun. Pornim din Strasbourg spre Luxembourg, oras cosmopolit si modern, sediul Parlamentului Uniunii Europene. Descoperim aici Piata Constitutiei cu monumentul dedicat eroilor din cele 2 razboaie mondiale, Catedrala - o magnifica structura gotica de sec. XVII, Palatul Ducal, cu frumoasa arhitectura renascentista flamanda de sec. XVI si fortificatiile impunatoare. Continuam cu Louvain, oras universitar considerat Oxford - ul Belgiei, renumit de asemenea datorita fabricii de bere Stella Artrois. Admiram Grote Markt cu superba catedrala gotica, Primaria Medievala si Universitatea catolica infiintata in 1425.

    Sosire la Bruxelles, capitala Uniunii Europene, pentru un tur de oras: Palatul Regal, sediul oficial al monarhiei belgiene, Palatul de Justitie - o impozanta constructie de sec. XIX, Grand Place - Marea Piata, monument UNESCO, inconjurata de cladiri gotice (foste bresle ale mestesugarilor) care ii dau un farmec aparte. Tot aici gasim Primaria - o frumoasa constructie gotica de sec. XV cu un turn de 96 m si Casa Regala de sec. XVI, in care nu a locuit niciodata un rege, iar in apropiere simpatica statuie Manneken Pis - unul dintre simbolurile orasului. Cazare in zona Buxelles.

ZIUA 5  BRUXELLES - BRUGES - CANTERBURY - LONDRA (cca. 390 km)

    Mic dejun. Dimineata vizitam Bruges, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul dintre cele mai bine conservate din Europa este parte din Patrimoniul Cultural UNESCO. Aici vom descoperi Piata Centrala - inima orasului, Primaria construita in sec. XIV in stil gotic flamboaiant, Turnul Belfort - unul dintre cele mai proeminente simboluri ale orasului, cu un ansamblu de 47 de clopote si Biserica Sf. Maria care adaposteste o adevarata comoara de arta: “Fecioara cu pruncul” de Michelangelo. Ne indreptam apoi spre Canalul Manecii, pe care il vom traversa de la Calais la Dover.

    Ultima vizita va fi la Canterbury, important centru spiritual inca din sec. al XII - lea. Orasul este considerat azi capitala ecleziastica a Angliei, iar Catedrala inchinata Mantuitorului, reprezinta o adevarata bijuterie arhitectonica. Seara sosire si cazare la Londra.

ZIUA 6  LONDRA - GREENWICH

    Mic dejun. Dedicam intreaga zi principalelor atractii din Londra: Big Ben - Turnul cu Ceas al Palatului Westminster - simbolul orasului, Abatia gotica WestminsterHyde Park, Palatul Buckingham - devenit oficial Palat Regal odata cu urcarea la tron a Reginei Victoria in 1837. Continuam spre Parlament, Tower Bridge (construit in sec. XIX peste fluviul Tamisa), Turnul Londrei cu peste 900 de ani de existenta, Catedrala St. Paul de sec. XVIII unde isi dorm somnul de vecii mari eroi ai Angliei. Timp liber pentru vizite individuale sau deplasare GRATUITA cu autocarul la Greenwich pentru vizita la observatorul astronomic regal (meridianul zero). Cazare la Londra.

ZIUA 7  LONDRA

    Mic dejun. Utilizand mijloacele de transport public (cu abonament de o zi - pentru reducere** pe Tamisa) vizitam: St. James Park, Abatia Westminster (locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii), Galeria Nationala sau Tate Gallery care detine una dintre cele mai interesante colectii de trablouri europene, British Museum, Madame Tussauds - Muzeul figurilor de ceara sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa.

    Timp liber in West End, districtul comercial si de divertisment al Londrei cu celebrele Trafalgar Square (dominata de Coloana Lordului Nelson, invingator in Batalia de la Trafalgar), Picadilly Circus si zona Covent Garden. Optional croaziera pe Tamisa (cca 15 €)** - REDUCERE 50% la achitarea din tara a optionalei Windsor - Stratford. Cazare la Londra.

ZIUA 8  LONDRA - WINDSOR - STRATFORD - OXFORD (cca. 335 km)

    Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale sau excursie optionala (12 + 25 €) Windsor si Oxford - Stratford. Pentru inceput vom vizita Castelul Windsor, cel mai vechi castel locuit din lume si cel mai mare din Anglia. A fost construit de William Cuceritorul ca resedinta regala, si surprinde prin aspectul exterior de fortareata (datorat extinderilor succesive), si prin interioarele sale somptuoase cu minunate decoratiuni, toate apartamentele continand opere de arta valoroase.

    Una dintre atractiile Castelului Windsor, care nu trebuie ratata este Capela St. George, o capodopera a goticului tarziu englezesc. Continuam cu vizita la Stratford - upon - Avon, locul natal al lui William Shakespeare si incheiem excursia optionala la Oxford, cel mai vechi centru universitar din Marea Britanie, unde vom vizita Merton College - fondat in sec. al XIII - lea, Queen`s College, infiintat in sec. al XIV - lea, Catedrala de sec. XIII cu dublu rol de catedrala a orasului si capela a Universitatii. Seara intoarcere pentru cazare la acelasi hotel de la Londra.

ZIUA 9  LONDRA - ANVERS - ROTTERDAM - HAGA (cca. 485 km)

    Mic dejun. Parasim Londra spre Dover, pentru a traversa Canalul Manecii pe continent, si ne indreptam spre Anvers, cel mai mare oras din Flandra, unde marele pictor Rubens a ales sa - si traiasca ultimii 30 de ani de viata.

    Vom vizita centrul istoric cu pitoreasca piata centrala Grote Markt inconjurata de cladiri de sec. XVI (foste bresle ale mestesugarilor), Primaria, Catedrala - cel mai mare edificiu gotic din Belgia, construita intre sec. XIV. Plecam spre Rotterdam, cel mai mare oras - port din Europa, unde vom parcurge un placut tur pietonal in centrul orasului, catre Podul Erasmus. Seara cazare in zona Haga. 

ZIUA 10  HAGA - AMSTERDAM - HAGA (cca. 150 km)

    Mic dejun. Dedicam primele ore orasului Haga, care prezinta un contrast inedit intre strazile inguste cu iz medieval si bulevardele largi marginite de case somptuoase de sec. XVIII. Admiram Palatul Pacii, construit din caramida rosie in stil neo - renascentist, care gazduieste Curtea Internationala de Justitie, Binnenhof - Parlamentul (un complex de caldiri gotice de sec. XIII) - cel mai vechi sediu (fara intrerupere) al unui Parlament din lume.

    Continuam cu Amsterdam, unde vom descoperi: Rijkmuseum - dedicat artelor si istoriei orasului, Muzeul Van Gogh, si una din cele mai vechi fabrici de diamante din Amsterdam, unde invatam de complicatele procese de taiere si lustruire a diamantelor. Continuam cu o mini - croaziera pe canale (cca 15 €)** - REDUCERE 50% la achitarea din tara a optionalei Windsor - Stratford, prilej de a intra in atmosfera orasului considerat “Venetia Nordului. Cazare la acelasi hotel in zona Haga.

ZIUA 11  KÖLN - Valea RINULUI - FRANKFURT - NÜRNBERG (cca. 730 km)

    Mic dejun. Plecam spre Germania si vizitam orasul Köln, unde descoperim Catedrala, cea mai mare biserica gotica din Europa de Nord, a carei piatra de temelie a fost pusa in 1248 si admiram faimosul pod peste Rin, inaugurat in 1911 de Kaiserul Wilhelm II.

    Parcurgem apoi unul dintre cele mai impresionante trasee turistice, Valea Rinului - Patrimoniu UNESCO, cu numeroase castele, sate pitoresti si legendara Stanca Lorelei, spre Frankurt, oras al contrastelor, cu cele mai mari si mai avangardiste zgarie - nori din Europa alaturi de cladiri istorice bine intretinute si strazi pitoresti de sec. XIX. Continuam deplasarea pentru cazare in zona Nürnberg.

ZIUA 12  NÜRNBERG - MELK - BUDAPESTA (cca. 725 km)

    Mic dejun. Incepem in Nürnberg, oras cu o istorie de peste 1000 de ani. Arhitectura moderna se imbina armonios cu atmosfera medievala din centrul istoric, pe care il vom descoperi in turul pietonal: St. Lorenzkirche - construita intre sec. XIII - XV si considerata cea mai frumoasa din oras, Hauptmarkt - piata centrala a orasului, Schoner Brunnen - “Fantana Frumoasa” situata langa Primarie, Frauenkirche - construita in sec. al XIV - lea, in stil gotic, Zidurile de incinta cu Frauentor (Poarta Fecioarei), Biserica St. Sebaldus si Castelul Imperial - principala atractie a orasului.

    Traversam Austria spre Ungaria cu o vizita la Abatia Benedictina Melk, construita in sec. XI pe o inaltime stancoasa de pe malul Dunarii ce a constituit un important nucleu de cultura. Cazare in zona Budapesta.

ZIUA 13  BUDAPESTA - ARAD - SIBIU - BUCURESTI (cca. 815 km)

    Mic dejun. Intoarcere in Romania, cu sosire in Bucuresti in jurul orei 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

alt

 

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Informatii despre oferta :

 • Oferta: Circuit Anglia - Benelux | 13 zile - Autocar | 2020
 • Cod: 24
 • Tarif: de la 658 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

AGENȚIA ȘURA MARE

•  Hartă - Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

• _
• _

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 1828
• Nr. Asigurare : I 46309

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 Cerere oferte

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
         Bonvoyage Facebook    

Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei!
Trimite-ne cv-ul tau la: office@bonvoyage.ro

Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.
Trimite-ne e-mail la: info@bonvoyage.ro

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page