Budapesta, capitala băilor termale / 5 zile

alt
Budapesta, capitala băilor termale
 Budapesta - Esztergom - Visegrád - Szentendre - Kecskemét – Pusta Maghiară - Szeged 
Date de plecare: 05.03, 16.04, 04.06, 03.09, 17.09, 08.10.2018
5 zile / 4 nopti
alt

 

 

altTarif 169 EURO

 

alt Tariful include:

 • 4 nopți de cazare la hotel 4* în Budapesta, cu mic dejun bufet
 • Turururi ghidate în Budapesta și Szeged
 • Alte vizite conform descrierii
 • Transport cu autocar modern, cu climatizare
 • Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

 

alt Supliment avion:

 • Bilet avion București – Budapesta – București: 150 euro / persoană
 • Tarifele biletelor de avion sunt informative

 

alt Tariful nu include:

 • Asigurarea storno
 • Taxe și cheltuieli personale
 • Intrările la obiectivele turistice
 • Excursiile opționale
 • Transferul de la / spre aeroport

 

alt Excursii optionale:

 • Băile Rudas cu cină: 35 euro/ persoană
 • Defileul Dunării: 20 euro / persoană
 • Kecskemét și Pusta Maghiară: 35 euro / persoană
 • Croazieră pe Dunăre: 15 euro / persoană
 • Croazieră pe Dunăre cu cină festivă: 30 euro / persoană
 • Seară de folclor în Crama Borkatakomba: 35 euro / persoană

 

alt Suplimente si Reduceri:

 • Pentru plecarea din 5 martie, cu ocazia Zilei Femeii, doamnele beneficiază de un discount de 10% din tariful programului.
 • Supliment Single: 70 euro
 • Reducere a 3-a persoană: 15 euro (în cameră cu pat suplimentar)
 • Copil 0-2.99 ani: gratuit
 • Copil 3-11.99 ani: plătește doar 50 euro (în cameră cu 2 adulți, cu pat suplimentar)

 

alt Atractii:

Dacă frumosul ar fi un fel de mâncare, Budapesta ar satisface complet și cel mai pretențios gurmand. Supranumită Orașul Băilor, fiind capitala cu cele mai multe izvoare termale din lume, abundă de arhitectură impresionantă la tot pasul. Iar dincolo de monumentele emblematice, probabil cel mai plăcut lucru este să te plimbi pe străduțele animate de-a lungul Dunării. În Budapesta pare a fi sărbătoare în fiecare zi.

 • Băile termale istorice

Budapesta este „Oraşul băilor". A primit acest titlu în 1930, deoarece este capitala cu cele mai multe izvoare cu apă termală din lume. Peste 100 dintre izvoarele descoperite pînă acum în Ungaria se află la Budapesta, acestea alimentează aproape 50 de băi. Băile termale din Budapesta nu numai că vă vor relaxa și întineri, dar vor fascina prin frumusețea lor arhitecturală. Aniversarea a o mie de ani de la descălecare a fost sărbătorită cu ridicarea unor construcţii monumentale, cele mai frumoase băi ale Budapestei – „Széchenyi" şi „Gellért" – fiind construite în această perioadă, sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului al XX-lea. Băile Rudas servesc ca loc de întâlnire, relaxare și vindecare de aproape 500 de ani.

 • Shopping și suveniruri din Budapesta

Printre multele sale calități fermecătoare, Budapesta este și o destinație de shopping extraordinară. Startul perfect pentru o excursie combinată între cultură și shopping este Bulevardul Andrássy – inclus în patrimoniul mondial UNESCO și cea mai elegantă stradă a orașului, unde magazinele de lux stau alături de Opera Națională. Este o plăcere să te plimbi pe Strada Modei, câteva sute de metri de mărci de lux și magazine de antichități. Nu uitați nici de strada Falk Miksa, care conține aproape exclusiv galerii de artă și magazine de antichități și care se întinde între Podul Margit și Parlament. Cu siguranță vei vrea să iei cu tine o părticică din oraș și când vine vorba de alegerea suvenirului perfect ți se deschid o mulțime de posibilități. Dacă faci o alegere clasică, gustul bucătăriei Ungariei va reînvia amintirile plăcute mult timp după ce părăsești orașul. Nu poți să dai greș cu tradiționalul salam, paprika, paté de gâscă sau o sticlă de Tokaji Aszú. Dă viață oricărei petreceri îmbiindu-ți prietenii cu un strop de pálinka și cu siguranță conversația se va însufleți. Poți găsi toate aceste bunătăți comestibile în Piața Centrală din Piața Fővám, dar la tarabele de la etaj se găsesc și alte suveniruri tradiționale pentru turiști, precum articole din piele, fețe de masă brodate sau pălării de blană. Dacă preferi ceva dulce, fă-ți plinul de ciocolatele artizanale premiate marca Rózsavölgyi, Tibor Szántó și ChocoMe sau cumpără figurine din porțelan sculptate artistic de la Szamos, dulciuri vintage preparate ca la mama acasă la Cukorka sau prăjituri de la Sü. Târgurile și festivalurile meșteșugărești oferă și ele oportunități unice să descoperi articole folclorice sau artizanale.

 • Esztergom

Regele Ștefan s-a născut în Esztergom, pe atunci capitala Ungariei. Orășelul rămâne centrul religios al țării. Aici se află cea mai mare biserică din țară, situată pe locul unde Ștefan a fost încoronat în 1000 e.n. Biserica a fost distrusă în bătălia împotriva turcilor. Nu ratați trezoreria bisericii, ce conține cea mai bogată colecție de obiecte religioase ale Ungariei. Dacă urcați în turn, veți avea parte de priveliști spectaculoase. Într-o zi senină se poata vedea Slovacia, vecina Ungariei. Cea mai interesantă colecție din Esztergom se află la poalele Dealului Bazilicii, pe țărmul Dunării. Muzeul Creștinismului este unul dintre cele mai frumoase muzee de artă religioasă din țară.

 • Visegrád

La cotitura Dunării se află Visegrád, care înseamnă „castel înalt”.  Poziția strategică a acestei zone de curbură a fost folosită încă din secolul al IV-lea, când romanii au construit aici un fort. În secolul al XIV-lea, regii Ungariei au construit un palat pe acest loc, fiecare monarh adăugând noi camere luxoase, pînă când clădirea a ajuns să ocupe aproximativ 18 hectare.  Când regele Mátyás locuia aici, palatul era faimos în toată Europa ca fiind un paradis pe pământ. Între 1462 și 1475, Vlad Țepeș a fost ținut prizonier aici. Deasupra orașului se ridică Citadela, considerată cândva impenetrabilă și potrivită pentru a adăposti bijuteriile coroanei maghiare.

 • Szentendre

Szentendre este un magnet turistic, cu numeroase magazine, standuri cu suveniruri ce comercializează obiecte de artă și artizanat. Orășelul este cunoscut pentru bisericile sale, măiestria artiștilor care locuiesc aici și numeroasele mici muzee și galerii (aproape 100 în total).

 • Kecskemét

Situat la jumătatea distanței dintre Dunăre și râul Tisa, în inima Marii Câmpii de Sud, Kecskemét este un oraș înconjurat de podgorii și livezi care nu par să se oprească la limitele acestui "oraș grădină". Renumele orașului Kecskemét este legat de caise și de pălinca făcută din acest fruct. În oraș se găsesc frumoase exemple ale arhitecturii art nouveau maghiare și câteva colecții deosebite.

 • Spectacole ecvestre în Pusta Maghiară

Între maghiari şi caii lor există o relaţie deosebită și oricine poate observa acest lucru. Au cucerit Bazinul Carpatic de acum mai bine de o mie de ani călare şi încă ţin la tradiţiile lor de călărit. O veste bună pentru orice vizitator dornic să se bucure de călărit sau de un spectacol ecvestru! Ungaria este destinaţia ideală pentru iubitorii de cai. Puţine ţări din lume pot oferi atât de multe posibilităţi! Fermele de cai de pe tot cuprinsul ţării oferă cai superbi, dar şi cazare sau cursuri de călărit. Maghiarii iau în serios călăritul, calitatea este controlată la sânge în acest domeniu: calitatea serviciilor este urmărită şi fermele de cai primesc calificative de la Asociaţia de Turism Ecvestru din Ungaria, răsplătindu-le pe cele mai bune cu potcoave simbolice.

 • Szeged

Szeged este “Orașul soarelui, al statuilor și al fântânilor”. După 1979, orașul a fost reconstruit cu ajutorul marilor orașe din Europa. Sinagoga a fost construită în anul 1900 în stil art nouveau. Oraşul modern de astăzi este poate cel mai frumos şi cel mai ordonat oraş maghiar după Budapesta.

 

alt Hotel Expo Congress 4*

 • Localizare

Hotelul Expo Congress este situat pe centura verde a Budapestei, lângă centrul de expoziții Hungexpo. Cu ajutorul metroului M2, situat lângă hotel, se poate ajunge ușor atât în centrul Budapestei, cât și la toate atracțiile turistice ale capitalei.

 • Facilitățile hotelului

Hotelul Expo Congress oferă o saună, o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness disponibile gratuit. Hotelul serveşte în fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet. Oaspeții pot savura preparate delicioase din bucătăria maghiară la localul Expo Brasserie, delecta cu băuturi la barul primitor din holul de la parter sau pot petrece până târziu la barul panoramic de la etajul 12.

 • Facilitățile camerelor

Fiecare cameră este dotată cu televizor LCD, telefon, seif, conexiune internet wireless gratuită, aparat de aer condiționat cu setări individuale și minibar. Baia include duș sau cadă.

 

alt Program:

 • Ziua 1: București - Budapesta (aprox. 835 km)

Pornim din București dis-de-dimineaţă și ne îndreptăm spre Ungaria. Petrecem următoarele 4 nopți la un hotel de 4* în Budapesta.

 • Ziua 2: Turul orașului Budapesta

Azi ne așteaptă un tur de neuitat prin una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei. Se vizitează cele mai importante monumente din oraș: Parlamentul, podurile de peste Dunăre, Opera, Piața Eroilor, Palatul Regal, Catedrala Sf. Ștefan, Bastionul Pescarilor, muzee (turul nu include intrările). La finalul turului, ne oprim în Piața Centrală, pentru o degustare de pălincă. După amiază, program liber.  Și pentru că în programul de vacanţă la Budapesta trebuie să includeţi câteva ore de relax la băi, vă recomandăm să experimentați Băile Termale Széchenyi sau Rudas, unice în Europa atât din punct de vedere curativ, cât și pentru stilul arhitectural spectaculos. Veți avea parte de o experienţă de neuitat!

 • Ziua 3: Defileul Dunării: Esztergom - Visegrád - Szentendre (120 km)

Vă invităm într-o excursie opțională în Defileul Dunării, parc național UNESCO, unde putem vedea orășele mici ca niște cutii de bijuterii, castele și păduri în îmbrățișarea Dunării. Un tur de poveste, care începe cu orașul medieval Esztergom, până la 1241 capitala Ungariei, continuă cu cetatea medievală Visegrad, capitala Ungariei în sec. al XIV-lea și reședința de vară a lui Matei Corvin. Iar la final, Szentendre, oraș muzeu în aer liber al artiștilor, destinație plină de farmec și desigur, oportunitate de shopping și savurat un prânz de neuitat. Retur în Budapesta după-amiază. Opțional, seară de folclor în Crama Borkatakomba, vestit labirint cu vinuri, de 120 km lungime. Cină cu specialități maghiare, degustare de vin, program folcloric și muzică lăutărescă.

 • Ziua 4: Kecskemét – Pusta Maghiară (aprox. 200 km)

Vă invităm să participați la o excursie opțională de jumătate de zi, care începe cu Kecskemét, unde vedem frumoase exemple ale arhitecturii art nouveau maghiare. Continuăm cu vizitarea hergheliei Varga. La sosire suntem întâmpinați de gazde cu pălincă și pogăci cu jumări proaspete. Vizităm herghelia și participăm la o demonstraţie de echitație, în care călăreții “csikos” prezintă frumosul cult al călăritului și dresajul tradițional unguresc. O plimbare cu trăsura sau sania ne va ajuta să ne pregătim pentru copioasa masă țărănească, cu 3 feluri de mâncare și băuturi, acompaniată de taraf. Dupa amiază, program liber pentru a explora Budapesta pe cont propiu, de a vă bucura de shopping pe bulevardele centrale sau în WestEnd City Center, localizat central.

 • Ziua 5: Szeged - București (aprox.  845 km)

După micul dejun ne îndreptăm spre Szeged, unde facem un tur pietonal al centrului istoric. Întoarcere în București seara târziu.

 

alt Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

alt

Informatii despre oferta :

 • Nr zile: 5
 • Transport: Autocar
 • Tarif: 169 Euro
 • Cod: 07
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

AGENȚIA ȘURA MARE

•  Hartă - Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 

 Cerere oferte
 Suna Acum

 

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Promovare Web 

www.bonvoyage.ro Web analytics

 Cauta oferte
 

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
         Bonvoyage Facebook    

CARIERĂ
Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei Bon Voyage.

RECLAMAȚII ŞI SUGESTII
Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page