POLONIA MARELE TUR / 10 zile

alt
POLONIA MARELE TUR
Varsovia – Wolfschanze (buncarul lui Hitler) – Gdansk – Sopot – Gdynia – Castelul Malbork – Torun – Poznan – Wroclaw – Memorialul Auschwitz Birkenau – Cracovia  Mina de sare de la Wieliczka – Manastirea Jasna Gora din Czestochowa – Varsovia
Plecari: 18 Iulie, 14 August 2018
10 zile / 9 nopti

alt

 

Tarife:                     

 • 699 Euro adult loc in camera dubla
 • 599 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
 • 930 Euro adult loc in camera single      

             

alt Tariful include:

 • Bilet de avion Bucuresti – Varsovia si retur, zbor direct compania LOT Polish Airlines
 • 9 nopti cazare cu mic dejun hoteluri de 3* si 4* astfel:
 • 2 nopti cazare cu mic dejun Varsovia la Hotel Ibis Stare Miasto 3* sau similar
 • 2 nopti cazare cu mic dejun Gdansk la hotel Q Grand Cru 4* sau similar
 • 1 noapte cazare cu mic dejun Poznan la hotel Moderno 4* sau similar
 • 1 noapte cazare cu mic dejun Wroclaw la hotel Park Diament Wroclaw 4* sau similar
 • 3 nopti cazare cu mic dejun Cracovia la hotel Best Western Efekt Express 4* sau similar
 • Tururi de oras cu ghid local la: Varsovia, Gdansk, Wroclaw, Cracovia
 • Tururi pietonale cu insotitorul de grup
 • Vizita cu ghid local la Wolfschanze („barlogul lupului”) buncarul lui Hitler de la Gierloz
 • Excursie de o zi cu ghid local Tri-City: Gdansk, Sopot si Gdynia
 • Vizita cu ghid local la Memorialul Auschwitz  - Birkenau de la Oswiecim
 • Excursie la mina de sare de la Wieliczka
 • Excursie la Manastirea Jasna Gora din Czestochowa
 • Transferuri  aeroport – hotel – aeroport in Varsovia
 • Insotitor de grup roman

 

alt Tariful nu include:

 • Taxe aeroport, combustibil si serviciu: 199 Euro/persoana,  pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 2 saptamani inainte de plecare) in functie de evolutia pretului petrolului
 • Asigurarea medicala, asigurarea Storno
 • Excursiile optionale, Biletele de intrare la obiectivele turistice din program (altele decat cele incluse)

 

alt Excursii optionale:

 • Excursie la  Wadowice si Kalwaria Zebrzydowska: 35 €/adult, 30 € /copil 2-11,99 ani

Include: transport cu autocar local, vizita, insotitor de grup

 • Excursie la Zelazowa Wola: 45 €/adult, 35 €/copii 2-12 ani

Include: transport cu  autocar local,  bilet de intrare la muzeul Chopin, ghid local, insotitor de grup

 

alt Program:

Ziua 1|  BUCURESTI - VARSOVIA

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 12:50 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul LOT – LO642 cu destinatia  Varsovia. Decolare la ora 14:50, sosire la Varsovia la ora 15:35.  Imbarcare in autocar pentru un tur panoramic cu ghid local in care vom descoperi personalitatea singulara a unei capitale atipice ce reflecta atat durerile trecutului cat si ambitiile viitorului Poloniei: Palatul Culturii si al Stiintei – monument stalinist ”oferit in dar” de poporul sovietic in 1955, monumentul lui Chopin din parcul Lazienski,  Orasul Vechi – complet reconstruit dupa distrugerea totala din 1944 cu Castelul Regal  si Piata cu fantana Sirenka – simbolul orasului, fostul cartier evreiesc. Cazare hotel Ibis Warszawa Stare Miasto 3* sau similar Varsovia.

Ziua 2| VARSOVIA -  GIERLOZ - GDANSK 

Mic dejun. Plecare spre Mazuria, regiune istorica din nordul-estul Poloniei, cunoscuta pentru cele 2000 de lacuri. Langa Gierloz, bine ascuns in paduri, vom vizita cu ghid local  Wolfschanze („barlogul lupului”) - ruinele celebrului comandament militar al lui Hitler, un extrem de complicat sistem de bunkere si fortificatii niciodata descoperit de Aliati si distrus de nazisti, ce impresioneaza si azi prin dimensiuni si complexitate. Continuam spre Pomerania si vom poposi pe tarmul Marii Baltice la Gdansk (Dantzig) – unde la 1 septembrie 1944 s-a declansat al doilea razboi mondial si unde in anii 80 s-a creat sindicatul liber Solidarnosc. Cazare Q Hotel Grand Cru 4* sau similar Gdansk.

Ziua 3| „TRI- CITY” : GDANSK – SOPOT - GDYNIA

Mic dejun. Dimineata vizitam Gdansk cu ghid local si vom descoperi centrul istoric, restaurat dupa razboi, cu bijuteriile sale arhitectonice, fantana lui Neptun (simbolul orasului), strada Lunga si cladirile multicolore in stil flamand, portile orasului si cea mai veche macara portuara medievala.  Continuam cu Oliwa cel mai frumos parc din Tri-City si catedrala sa. De aici ajungem la Sopot unde vom strabate strada Monciak, poate cea mai faimoasa promenada din Polonia , cu magazine si cafenele art-nouveau si vom descoperi zona de plaje cu  Molo - cel mai lung ponton de lemn din Europa(511 m). Ultima destinatie din excursia de azi va fi Gdynia, unde vasul de razboi “ Błyskawica” si fregata “ Dar Pomorza”  amintesc de bogata istorie navala poloneza. Timp liber la dispozitie in Gdansk. Cazare Q Hotel Grand Cru 4* sau similar Gdansk.

Ziua 4| GDANSK – MALBORK – TORUN - POZNAN

Mic dejun. Continuam prin Pomerania si vom poposi la Malbork unde putem vizita Castelul Ordinului Cavalerilor Teutoni, cea mai mare constructie din caramida din Europa: cu Palatul Marelui Maestru, claustrul, Poarta de Aur s.a. Urmatorul popas il vom face in Torun – orasul natal al renumitului astronom Copernic, vechi port la Vistula, inscris in patrimoniul UNESCO.  De aici plecam spre regiunea Wielkopolska ( Polonia Mare) pentru a ajunge pe seara la Poznan. Cazare hotel Moderno 4* sau similar Poznan.

Ziua 5| POZNAN - WROCLAW

Mic dejun. Dimineata vizitam centrul istoric din Poznan cu insula catedralei Sf.Petru si una din cele mai frumoase Rynek (Piata Mare) cu un vast patrimoniu monumental si cultural din care se distinge Primaria in stil renascentist. Continuam spre Silezia iar dupa-amiaza vom face un tur de oras Wroclaw (Breslau)cu ghid local: Catedrala Insulei, Universitatea, Palatul lui Frederick cel Mare, Biserica Sfanta Elisabeta - o frumoasa constructie gotica, Piata Rynek si Primaria - principala atractie a pietii, Sala Centenarului - singurul monument inclus in patrimoniul UNESCO din Wroclaw. O alta atractie a orasului o reprezinta micile sculpturi de pitici care sunt raspandite in tot orasul. Se spune ca acestea au aparut la inceputul anilor 1980 si aveau semnificatii politice. Timp liber la dispozitie in Wroclaw. Cazare Park Hotel Diament 4* sau similar Wroclaw.

Ziua 6| WROCLAW - AUSCHWITZ BIRKENAU - CRACOVIA

Mic dejun. Plecam din Wroclaw si vizitam cu ghid local la Oswiecim, Memorialul Auschwitz Birkenau. Auschwitz-Birkenau a fost un lagar de concentrare nazist din Polonia, care in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a avut un rol de distrugere in randul populatiei evreiesti din Europa si nu numai a acesteia. Intre 1,1-1,6 milioane de oameni au fost exterminati in acest lagar. El a fost, ca in marea majoritate a lagarelor de concentrare naziste, comandat de trupele de infanterie SS. Lagarul de la Auschwitz-Birkenau a fost cel mai mare lagar nazist. Excursia continua si ajungem in Cracovia, considerata de multi „inima Poloniei”. Fosta resedinta a regilor polonezi, orasul este unul din putinele locuri in care inestimabilele opere de arta, adunate vreme de veacuri, nu au fost distruse in timpului razboaielor mondiale. Cazare hotel Best Western Efekt Express 4* sau similar Cracovia.

Ziua 7| CRACOVIA - WIELICZKA

Mic dejun. Tur de oras Cracovia cu ghid local: Dealul Wawel cu Castelul Wawel, mandria si simbol al rezitentei Poloniei, resedinta regala inca din sec.11, reconstruit la inceputul sec.16 in stilul Renasterii si Catedrala Regala.  Coboram Drumul Regal in centrul istoric al Cracoviei (inclus pe lista patrimoniului cultural UNESCO in 1978), unde vom vedea Collegium Maius al Universitatii Jagiellona si Rynek ( Piata Mare ) cu Turnul Primariei, Sukiennice (hala postavarilor) cu magazinele de suveniruri si Bazilica Sf. Maria, cu superbele vitralii si altarul lui Veit Stoss; incheiem cu poarta Sf.Florian si turnul Barbakan (Barbican),din fortificatiile medievale ale orasului. Dupa amiaza, excursie la mina de sare de la Wieliczka, inclusa in patrimoniul UNESCO (biletul de intrare se achita la fata locului, aprox. 94 PLN). Cazare hotel Best Western Efekt Express 4* sau similar Cracovia.

Ziua 8| CRACOVIA – KALWARIA ZEBRZYDOWSKA – WADOWICE

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale. Optional, excursie la Kalwaria Zebrzydowska si Wadowice.

Kalwaria Zebrzydowska a devenit, Inca din secolul XVII, printre cele mai frecventate locuri de pelerinaj din Polonia. Construit de catre familia Zebrzydowski, complexul recreeaza Drumul Crucii din Ierusalim prin acuratetea cu care bisericilie, manastirile si capelele au fost construite pe dealurile din zona. Aflat in patrimoniul UNESCO, complexul atrage anual milioane de vizitatori. Urmatoarea oprire este la Wadowice- localitatea unde in 1920 s-a nascut Karol Wojtila, devenit in 1978 Papa Ioan Paul al II-lea. Intoarcere in Cracovia. Dupa amiaza spre seara, tur pietonal cu insotitorul de grup in cartierul evreiesc Kazimierz, care a fost alipit la Cracovia inca din secolul al XVIII-lea. Vom putea admira cele mai importante monumente ale culturii evreiesti din Cracovia, locurile in care s-au turnat scene din memorabilul film al lui Steven Spielberg – Lista lui Schindler, castigator al premiului Oscar, vechea Sinagoga. Seara va recomandam o cina de bun ramas la unul dintre restaurantele traditionale din centrul istoric. Cazare hotel Best Western Efekt Express 4* sau similar Cracovia.

Ziua 9| CRACOVIA – CZESTOCHOWA – VARSOVIA

Mic dejun. Excursia continua spre Varsovia cu oprire la Manastirea Jasna Gora din Czestochowa- cel mai vizitat loc de pelerinaj din Europa centrala si de est. Aici se afla icoana cunoscuta sub numele de "Madona Neagra", icoana ce este azi un simbol al Poloniei. Plecare spre Varsovia - capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie si plimbare pietonala cu insotitorul de grup in centrul istoric. Desi trecutul zbuciumat a lasat urme adanci in istoria ei, capitala a renascut de fiecare data din propria-i cenusa, precum legendara pasare Pheonix. Intrucat majoritatea cladirilor sunt relativ noi, centrul istoric a fost cu grija reconstituit dupa planurile originale si picturile din secolele XVII si XVIII, fiind astazi readus la viata asemenea centrului istoric al Bucurestiului. Cazare hotel Ibis Warszawa Stare Miasto 3* sau similar Varsovia.

Ziua 10| VARSOVIA – BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata continuam Turul de oras la Varsoviei cu ghid local. Dupa amiaza, optional, excursie la Zelazowa Wola – locul de nastere al compozitorului si eroului national, Frederic Chopin. Conacul natal – unul din cele mai frumoase si deopotriva ingrijite locuinte din sat, acum transformat in muzeu este inconjurat de un superb parc ce cuprinde circa 500 specii diferite de arbori si arbusti. Picturile ce decoreaza peretii, detaliile arhitectonice, mobilierul de epoca si celelalte obiecte personale care au apartinut celui mai mare muzician polonez sunt completate in permanenta de un fond sonor menit sa amplifice starea de beatitudine. Intoarcere la Varsovia. La ora 19:40 transfer la aeroport pentru imbarcarea pe zborul companiei LOT  cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 22:40 si sosire la Bucuresti  ora 01:25 (a doua zi).

 

alt Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

alt

Informatii despre oferta :

 • Destinatie: Polonia
 • Cod: 01
 • Tarif: de la 699 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

AGENȚIA ȘURA MARE

•  Hartă - Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 

 Cerere oferte
 Suna Acum

 

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Promovare Web 

www.bonvoyage.ro Web analytics

 Cauta oferte
 

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
         Bonvoyage Facebook    

CARIERĂ
Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei Bon Voyage.

RECLAMAȚII ŞI SUGESTII
Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page