FRANTA – MARELE TUR DIN PIRINEI LA PARIS / 10 zile

alt
FRANTA – MARELE TUR DIN PIRINEI LA PARIS
Andorra – Toulouse – Lourdes – Bordeaux – La Rochelle – Nantes – Rennes Coasta de Granit Roz a Bretaniei – St. Malo – Mont St.Michelle – Plajele debarcarii din Normandia – Caen – Deauville – Rouen – Paris
Plecari: 03 Iulie, 02 August 2018
10 zile / 9 nopti

alt

 

Tarife:                     

 • 720 Euro adult loc in camera dubla
 • 699 Euro a 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla
 • 599 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti                       
 • 990 Euro adult loc in camera single                           

 

alt Tariful include:

 • Zbor direct la dus Bucuresti => Barcelona, Compania TAROM
 • Zbor direct la retur Paris => Bucuresti, Compania TAROM
 • Cazare 9 nopti la hoteluri de 3* si 4* astfel:
  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Kyriad Toulouse Center 3* sau similar Toulouse
  • 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Quality Suites Bordeaux 4* (pentru plecare din 03 Iulie) respectiv Hotel Residhotel Galerie Tatry 3* (pentru plecarea din 02 August) sau similare
  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Oceania 4* sau similar Rennes
  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel  Brunville 3* Bayeux (pentru plecare din 03 Iulie) respectiv hotel Mercure Cote Nacre 4* Caen (pentru plecare din 02 August) sau similare
  • 3 nopti cazare cu mic dejun Kyriad Nord Porte de St. Ouen 3* (pentru plecarea din 03 Iulie) respectiv  Hotel Ibis Paris Porte de Montreuil 3*(pentru plecarea din 02 August) sau similare Paris.
 • Transport cu autocar propriu (mai putin ziua 8 conform normelor AETR)
 • Taxe autostrazi si parcari incluse
 • Tururi de oras si vizite la: Andorra, Toulouse, Lourdes, Bordeaux, La Rochelle, Nantes, Rennes, Coasta de Granit Roz a Bretaniei, St.Malo, Mont St Michel, Plajele debarcarii din Normandia, Deauville, Rouen, Paris
 • Insotitor roman de grup

 

alt Tariful nu include:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 195 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Taxele de oras (se achita individual la receptiile hotelurilor acolo unde se aplica)
 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Intrarile la obiectivele turistice
 • Excursiile optionale
 • Bacsis pentru soferi si ghizi locali

 

alt Excursii optionale:

 • Excursie la Saint Emillion cu degustare de vinuri

     Tarif: 30 Euro/pers. si include: transport autocar, vizita la crama cu degustare de vin, insotitor de grup

 • Excursie la castelul Versailles

Tarif: 45 Euro/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid insotitor

 • Excursie pe Valea Loirei

Tarif: 80 Euro/persoana si include: autocar, ghid insotitor, intrari castelele Chenonceau si Amboise

 • Croaziera pe Sena

Tarif: 15 Euro/persoana

 

alt Program:

Ziua 1 | BUCURESTI – BARCELONA – ANDORRA – TOULOUSE

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul TAROM RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30, sosire la Barcelona la ora 10:40. Imbarcare in autocar si plecare spre principatul Andorra situat pe văile şi culmile Pirineilor, între Franţa şi Spania. Vom poposi in capitala Andorra la Vella si la sanctuarul Meritxell – spatiu de pace si contemplatie dedicat Fecioarei Maria (Mare de Déu de Meritxell). Dupa-amiaza vom cobori din Pirinei spre Toulouse – al patrulea oras al frantei,capitala istorica a Languedoc-ului si totodata capitala europeana a industriei aeronautice si spatiale. Cazare Hotel Kyriad Toulouse Centre 3* sau similar Toulouse.

Ziua 2 | TOULOUSE – LOURDES - BORDEAUX

Mic dejun. Dimineata vizitam Toulouse – denumit “orasul roz” datorita numeroaselor constructii din caramida:   Place du Capitole – “ïnima”orasului cu Primaria si Teatrul si Basilica Saint-Sernin – cel mai mare edificiu romanic din Europa.  Excursia continua prin Occitania spre Lourdes. În cei 160 de ani care au trecut de la aparitiile Feciorei Maria, Lourdes a devenit, dintr-un mic orăşel comercial, unul dintre cele mai mari locuri de pelerinaj din întreaga lume. Aproximativ 6 milioane de oameni vin aici  în fiecare an, unii pentru a se ruga, alţii pentru a se vindeca sau pentru a cere ajutor şi îndrumare, binecuvântare şi protecţie, iar alţii vin din simplă curiozitate. Vizitam  Grota Massabielle - locul în care s-au produs cele 18 apariţii ale Fecioarei Maria în 1858 si este centrul vieţii religioase şi al pelerinajului din Lourdes, impreuna cu Bazilica Imaculatei Conceptiuni şi Bazilica Rozariului construite prin referinţă la aceste apariţii. Plecam spre Bordeaux. Cazare Hotel Quality Suites Bordeaux 4* (pentru plecare din 03 Iulie) respectiv Hotel Residhotel Galerie Tatry 3* (pentru plecarea din 02 August) sau similare Bordeaux.

Ziua 3 | BORDEAUX

Mic dejun. Suntem in  Bordeaux, unul dintre cele mai frumoase şi cochete oraşe din Hexagon. Supranumit ”Perla Aquitaniei” şi ”La Belle Endormie” (Frumoasa Adormită), Bordeaux este considerat a fi capitala mondială a vinului. Tur de oras: Place des Quinconces cu monumentul Girondinilor, cheiurile Garronei, Place de la Bourse cu a sa oglinda de apa, centrul istoric cu splendida arhitectura de secol al XVIII-lea. Grand Theatre, rue Sainte Caherine, Catedrala Saint-Andre. Vinul de Bordeaux este cunoscut in intrega lume.  Anual la cele peste 8.500 de chateaux se produc peste 700 de milioane de sticle de diferite calitati si 54 de denumiri de origine controlata. Dupa amiaza, optional Excursie la Saint Emillion, zona viticola inclusa in Patrimoniul UNESCO. Cazare Hotel Quality Suites Bordeaux 4* (pentru plecare din 03 Iulie) respectiv Hotel Residhotel Galerie Tatry 3* (pentru plecarea din 02 August) sau similare Bordeaux.

Ziua 4 | BORDEAUX – LA ROCHELLE -  NANTES - RENNES

Mic dejun. Calatoria continua prin vestul Frantei. Poposim in La Rochelle, port situat in centrul coastei atlantice franceze. Scurta vizita in zona Vieux-Port de La Rochelle- portul istoric de mare importanta in Razboiul de 100 de ani si apoi in comertul cu coloniile din America.. Urmatoarea oprire o facem la Nantes -  oras situat pe Loira, cunoscut pentru Edictul de la 1598 care garanta libertatea religioasa a protestantilor. Scurta vizita exterioara a Catedralei si a Castelului vechilor duci ai Bretagniei. Ne continuam excursia spre Rennes, capitala Bretaniei, unde seara facem un tur pietonal in centrul istoric cu Piata Primariei, Palatul Parlamentului Bretaniei, Piata  Champ-Jaquet, etc. Cazare hotel Oceania 4* sau similar Rennes.

Ziua 5 | RENNES – COASTA DE GRANIT ROZ A BRETANIEI - ST. MALO

Mic dejun. Azi vom descoperi pitorescul Bretaniei intro excursie care ne va purta pe Coasta de Granit Roz si prin sate traditionale din Bretania. Există ceva magic de-a lungul coastei de granit roz care se întinde de la Ploumanach la Grande Isle, între Perros-Guirec în est și Trébeurden în vest. Culoarea desigur, dar mai ales forma erodata, surprinzatoare si uneori amuzanta a stancilor de granit creeaza un tarm de neuitat. Dupa-amiaza poposim in  Saint Malo – un foarte frumos oras fortificat, meticulos restaurat, cunoscut in trecut ca baza a corsarilor si marinarilor ce faceau comert cu Asia si America. Inatoarcere la hotel. Cazare hotel Oceania 4* sau similar Rennes.

Ziua 6 | RENNES – MONT ST. MICHEL - PLAJELE DEBARCARII DIN NORMANDIA - CAEN

Mic dejun. Plecam spre Normandia unde vom vizita abatie Mont St. Michel – supranumita si Minunea Vestului. Este a doua mare atractie a Frantei dupa Turnul Eiffel. Se viziteaza Catedrala si ansamblul arhitectonic in stil gotic cunoscut inca din 1228 sub numele de Marveille. Dupa vizita, continuam prin Normandia spre plajele debarcarii aliate din 6 iunie 1944 – cea mai mare operatiune amfibie si aeropurtata din istorie, plaje ce si-au pastrat numele de cod: Utah, Omaha, Gold, Juno si Sword Beach. Vom incheia ziua la Caen. Cazare Hotel Brunville 3* Bayeux (pentru plecarea din 03 Iulie) respectiv Hotel Mercure Cote Nacre 4* Caen (pentru plecarea din 02 August) sau similare.

Ziua 7 | CAEN – DEAUVILLE – ROUEN – PARIS

Mic dejun. Plecam spre Paris si prima oprire o facem in Deauville –  statiune de litoral a aristocratiei franceze unde s-a lansat Coco Chanel, numita si al 21-lea arondisment al Parisului. De aici continuam spre Rouen,  capitala istorica a Normandiei si in prezent cel mai mare port fluvial al Frantei. Rouen si-a conservat centrul istoric, care acum contine alei pietonale. Trecand pe strazile orasului, pe langa casele vechi, vom descoperi bogatiile orasului - catedrala, Gros-Horloge, Curtea Justitiei, biserica Saint Maclou si manastirea St. Ouen, printre altele. Putem vedea comemorarea Ioanei d'Arc in Palatul Vieux Marche, unde tanara pastorita a fost arsa pe rug, iar in memoria ei a fost ridicata o biserica. Continuam excursia catre nucleul Frantei, Orasul Luminilor si al Indragostitilor, romanticul Paris. Tur de oras panoramic Paris by night: Montmartre, Bazilica Sacre Coeur, Place de la Republique, Opera, Muzeul Louvre, Catedrala Notre-Dame, Cartierul Latin, Domul Invalizilor, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Madeleine, Champs Elysee, Palatul Elisee, Arcul de Triumf, Trocadero, Turnul Eiffel. Cazare hotel Kyriad Nord Porte de St. Ouen 3* (pentru plecarea din 03 Iulie) respectiv  Hotel Ibis Paris Porte de Montreuil 3*(pentru plecarea din 02 August) sau similare Paris.

Ziua 8 | PARIS – ORASUL LUMINILOR

Mic dejun. Timp liber pentru explorarea orasului sau excursie optionala la castelul Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17 km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Seara timp liber la dispozitie, plimbare pe Champs Elysee sau optional, Croziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere  panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. Cazare Kyriad Nord Porte de St. Ouen 3*(pentru plecarea din 03 Iulie) respectiv  Hotel Ibis Paris Porte de Montreuil 3*(pentru plecarea din 02 August) sau similare Paris. Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 9 | PARIS – VALEA LOIREI

Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in secolul al XVI-lea, in general asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si castelul Amboise, unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Intoarcere la Paris. Cazare Kyriad Nord Porte de St. Ouen 3* (pentru plecarea din 03 Iulie) respectiv  Hotel Ibis Paris Porte de Montreuil 3* (pentru plecarea din 02 August) sau similare Paris.

Ziua 10 | PARIS – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale. Va recomandam o vizita la Muzeul Louvre. Muzeul gazduieste impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO384 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 16:20, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

alt Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

alt

Informatii despre oferta :

 • Destinatie: FRANTA
 • Cod: 01
 • Tarif: de la 720 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

AGENȚIA ȘURA MARE

•  Hartă - Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 

 Cerere oferte
 Suna Acum

 

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Promovare Web 

www.bonvoyage.ro Web analytics

 Cauta oferte
 

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
         Bonvoyage Facebook    

CARIERĂ
Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei Bon Voyage.

RECLAMAȚII ŞI SUGESTII
Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page