Elveţia - Glacier Express / 8 zile

alt

Elveţia - Glacier Express
Zurich – Lucerna– Interlaken – Berna  – Geneva  –   Laussane – Montreux  – ChillonTasch – Zermatt – St. Moritz  – Vaduz – Neuschwanstein

Plecari:   17.05 ;  08.07; 20.08.2018
8 zile / 7 nopti

alt

 

Tarif de la 429 €

+ 315 euro (bilet de avion, transferuri si transport  autocar)

 

alt Tariful include:

 • Bilet de avion Bucuresti  - Munchen si retur;
 • transport cu autocar climatizat, exceptie ziua 5
 • 7 nopți de cazare hotel de 2-3*
 • 7 mic dejun;
 • Bilet de tren “ Glacier Express” pe ruta Brig – St Moritz;
 • ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

 

alt Tariful nu include:

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Trenuletul din Tasch si urcarea la Neuschwanstein;

 

alt Suplimente si reduceri:

 • Supliment de single 255 €
 • Reducere a 3-a persoană în cameră - 15  €
 • Reducere copil  6-12 ani  - 25 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulți.

 

alt Program:

 • Ziua 1. București – Munchen – Dorbirn

         Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Munchen. Dupa aterizare, imbarcare  in microbuzul de transfer in centrul orasului.

Ne plimbăm prin inima „capitalei secrete” a Germaniei, vizitând fermecătoarea Piață Marienplatz, unde se află atât sediul vechi, cât și cel nou al Primăriei. În Munchen se află celebra galerie Neue Pinakothek, ce a fost inaugurată în secolul al XIX-lea, fiind considerată prima galerie de artă contemporană din Europa, Muzeul Național Bavarez, găzduit de un palat neoclasic superb, precum și Schatzkammer der Residenz, un muzeu uluitor al bijuteriilor și obiectelor miniaturale, care nu ne îndoim că vă va cuceri de la primele exponate. Dupa amiaza plecare spre Austria. Seara, sosire si cazare in zona Dornbirn – Austria.

 • Ziua 2. Zurich – Lucerna – Interlaken

         Dimineata dupa servirea micului dejun plecam spre, Zurich, cel mai mare oraș al Elveției și unul dintre cele mai vii din Europa. Având o scenă culturală foarte activă, Zurich este una dintre destinațiile europene preferate de tineri și de cei care caută distracție, dar și un centru recunoscut de artă contemporană. Putem vizita Kunsthaus, printre cele mai mari galerii de artă din Europa, biserica Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall), Grossmunster (catedrala protestanta,      fondata de Carol cel Mare), sau Muzeul Ceasurilor Beyer.

Moment de răgaz:

         Muzeul Ceasurilor Beyer nu este chiar unul obișnuit, căci elvețienii impun pretenții mari când e vorba despre ceasuri. Găsim aici una dintre cele mai mari colecții de ceasuri din lume, atât contemporane, cât și foarte vechi, cu exponate din 1400 î.Hr. și până astăzi, de la ceasuri cu pendul, până la ceasuri automate de mână, de la modele clasice, până la prototipuri.

         Este timpul sa lasam in urma Zurich si sa ne indreptam spre Lucerna, un oraș situat pe malul Lacului celor 4 Cantoane. Cu un centru vechi medieval bine conservat, cu alei de piatră inundate de sunetul muzicii, cu căsuțe colorate, poduri de piatră și promenade pe malul râului, orașul este de un romantism fantastic, accentuându-se odată cu lăsarea serii. Unul dintre simbolurile Elveției se află aici. Este vorba de Kappelbrucke, un pod de lemn construit în secolul al XIV-lea pentru a uni cele doua maluri ale râului Reuss. Vizitam orasul pornind la pas si admirand  Kapellplatz, Primaria, St Peterskapeele, Wasserturm.

       Sugestia noastră este să vă bucurați de timpul liber savurând o masă tipic elvețiană, cu brânzeturi rafinate şi ciocolată, toate produse local după rețete străvechi, și beți cel puțin un vin din bogatele podgorii ale Elveției.

Ne continuam aventura noastra elvetiana si ajungem in Interlaken, orașul dintre lacuri, după cum numele său o spune. Situat între lacurile Thun și Brienz, dar și între munți, mai exact vârfurile Eiger,  Monch și Jungfrau, orașul reprezintă poarta spre fabuloasa regiune Jungfrau, cea mai râvnită destinație elvețiană pentru căutătorii de aventuri în aer liber și sporturi extreme.  Seara, cazare la o frumoasa pensiune din zona Interlaken.

 • Ziua 3.   Interlaken – Berna – Geneva  

         Vom merge azi spre Berna, capitala Elveției, orașul străbătut de râul Aare, a cărui apă are culoarea azurului. Găsim aici aceeași frumoasă arhitectură medievală cu care Elveția ne-a obișnuit, alături de muzee și galerii de artă, dar și de case memoriale unde au trăit locuitori faimoși, unul dintre ei fiind Einstein. Incepem turul de oras si admiram Primaria, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala Sf Vicentiu. Trecem prin Gruyeres, un orășel de pe malul râului Sarine, locul din care provine și brânza gruyere.

Dupa amiaza ajungem si in Geneva, al doilea oraș ca mărime al Elveției. Este orașul cu cele mai multe sedii de instituții internaționale, între care amintim Organizația Mondială a Comerțului, Organizația Mondială a Sănătății, Comitetul Internațional al Crucii Roșii, dar și faimosul centru de cercetare CERN și acceleratorul său de particule. Conservatorul din Geneva deține poate cea mai frumoasă grădină, nu alta decât Grădina Botanică a orașului, care, pe lângă cele 12.000 de specii de plante, include și un parc al animalelor.  Incepem turul nostru in Geneva admirand : Catedrala St Pierre, Place Neuve, Maison Tavel, Primaria, sediul ONU. Seara ne vom caza în zona Bellegarde.

 • Ziua 4.   Laussane – Montreux – Castelul Chillon – Tasch

Prima oprire in programul de astazi este în Lausanne, un oraș cu aspect de basm, contrastând însă prin energia și vitalitatea specifică unui centru universitar. Aici găsim sediul Comitetului Olimpic Internațional și Muzeul Olimpic. Ne facem timp pentrua vizita si frumoasa Catedrala Notre Dame, una dintre cele mai frumoase structuri gotice din Europa, cu o inaltime de  150 de metri.

Ajungem apoi la Montreux, un orășel unde numeroși artiști s-au oprit pentru a-și împrospăta inspirația. Castelul Chillon de pe malul Lacului Geneva, promite și el să ofere inspirație oricui îi trece pragul.

Ne așteaptă Tasch, un sat din cărțile cu povești, cu case din lemn și o pajiște verde imensă. Seara cazare la o frumoasa pensiune in zona Tasch.

 • Ziua 5.   Tasch – Zermatt

Avem o zi întreagă la dispoziție să ne bucurăm de aerul curat și de priveliștile cinematice din Zermatt, unde se poate urca doar  cu trenuletul cu cremaliera, intrucat sunt interzise vehiculele motorizate. Vedem case tradiționale din lemn, decorate cu flori și picturi colorate, și ne bucurăm din plin de liniștea deplină din jur. Facem apoi o excursie unică în viață.

         Program liber in statiune sau optional ascensiue la cota 3883m.  Luăm un tren cu cremalieră până la cea mai înaltă gară din Europa - Gornergrat și drumul până acolo ne încântă cu cascade, lacuri și vârfuri ascuțite. Privelistea magnifica a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi “ recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat sa “pluteasca” cu telecabina deasupra crevaselor ghetarului Materhon.

         Vă vindem un pont: pregătiți-vă camerele foto și fiți foarte atenți, pentru că veți observa căprioare, marmote și vulturi singuratici. Cu greu ne desprindem de piscurile neînfricate și ne întoarcem la Zermatt. Spre seara coboram in Tasch. Cazare la aceiasi pensiune.

 • Ziua 6. Tasch – St Moritz (via Glacier Express)

Plecăm din Tasch si ne indreptam spre gara Brig  de unde ne urcăm în uluitorul tren Glacier Express (Expresul ghețarilor). Călătoria pe cea mai frumoasă linie feroviară din lume durează șase ore și oferă o panoramă incredibilă, cu păduri dese, pajiști alpine, culmi acoperite de zăpadă și ghețari. Trenul urcă prin cea mai înaltă trecătoare din Alpii Elvețieni, Pasul Oberalp, aflat la 2.033 metri altitudine. Coborăm din Glacier Express în St Moritz, faimoasa stațiune pentru sporturi de iarnă. Orașul care a găzduit de două ori Jocurile Olimpice de Iarnă. Aici se află și Olympia Bob Run St Moritz-Celerina, cea mai veche pistă de bob construită vreodată. După ce ne împrospătăm cu aer curat, ne continuam drumul si parasim Elvetim, indreptandu-ne spre Austria. Seara, sosire si cazare in zona Feldkirch.

 • Ziua 7. Vaduz – Neuschwanstein – Munchen

Pornim spre Liechtenstein, printre cele mai mici state din Europa, dar și printre cele mai bogate. Capitala Vaduz tronează în munți cu al său castel singuratic, care deși nu poate fi vizitat merită văzut măcar din exterior. Plecam spre Germania si ne oprim  la Neuschwanstein, unul dintre cele mai frumoase palate din Europa. Un simbol al stilului romantic, palatul ne amintește de basmele copilăriei, fiind o sursă de inspirație pentru castelul Frumoasei din Pădurea Adormită de la Disneyland. Seara sosire si cazare in Munchen.

 • Ziua 8.   Munchen - Bucureşti

         Ne luăm la revedere de la mirificul peisaj al lacurilor de azur și munților acoperiți de zăpadă și mergem spre aeroportul din Munchen, unde ne imbarcam pentru zborul către casă.

 

alt Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

alt

Informatii despre oferta :

 • Destinatie: Italia
 • Cod: 07
 • Tarif: de la 744 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

AGENȚIA ȘURA MARE

•  Hartă - Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 

 Cerere oferte
 Suna Acum

 

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Promovare Web 

www.bonvoyage.ro Web analytics

 Cauta oferte
 

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
         Bonvoyage Facebook    

CARIERĂ
Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei Bon Voyage.

RECLAMAȚII ŞI SUGESTII
Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.

 
 

 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență de turismBrevet de turismContractul cu turistul  |  Polița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate

Untitled Page Untitled Page Untitled Page