MAROC – fascinația maură / 11 zile

alt

MAROC – fascinația maură
Rabat – Meknes - Fes – Erfoud – Tinghir –  Valea Dades  – OuarzazateAit Benhaddou Marrakesh – Casablanca – Tanger


Plecari: 28.04; 29.09; 22.11.2018
11 zile / 10 nopti

alt

 

 

Tarif de la 546 €

+  395 euro (bilet avion, transfer si transport autocar)

 

alt Tariful include:

 • Bilet de avion Bucuresti – Malaga si retur;
 • transport cu autocar climatizat, exceptie ziua  8 (contra cost cu transport public);
 • 10 cazari la hoteluri de 3-4*;
 • 10 mic dejun;
 • 8 cine la hotelurile din Maroc
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Ghid însoţitor din partea agenţiei;

 

alt Tariful nu include:

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;
 • Bacsis 25 € în Maroc, se achita la înscriere.

 

alt Suplimente si reduceri:

 • Supliment de single - 285 €
 • Reducere copil 6-12 ani - 35 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.
 • Reducere a 3-a persoana in camera - 25 €

 

alt Optional:

 • Seara Flamenco – 35 € /persoana.

 

alt Program:

 • Ziua 1. București – Barcelona

       Călătoria noastră începe pe Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale ne îmbarcăm pentru Barcelona. După aterizare, avem transfer in Barcelona unde  vom face un tur de oraș și vom descoperi principalele atracții ale acestuia.  Unul dintre cele mai vizitate locuri ale Europei, Barcelona este un oraș magic, cosmopolit și plin de atracții de neuitat. Începem explorarea pe faimoasa alee pietonală Las Ramblas și ne bucurăm de cumpărături inedite, sau am putea savura o porție de tapas în Plaça Reial. Ne plimbăm prin Plaça Catalunya, din centrul Barcelonei, unde se întâlnesc orașul vechi, cu istoria sa incitantă și arhitectura vizionară de secol XIX (Eixample).

Merită cu prisosință vizitat și Barri Gothic, cartierul gotic al Barcelonei, cu Basilica La Merce și multe alte clădiri istorice, unele datând încă de pe vremea când romanii stăpâneau Catalonia. Cazare la hotel pe Costa Brava.

 • Ziua 2. Barcelona

         Pătrundem chiar în inima Barcelonei, Sagrada Familia, imensa catedrală creată de Gaudi, ale cărei detalii nu le-am putea observa în întregime nici într-o viață. Mergem pe faimoasa stradă pietonală La Rambla, care nu doarme niciodată, apoi ajungem în Piața Catalunya, locul care separă orașul vechi, de cel construit după 1.900. Plimbarea pe străzile Barcelonei este o reverie unică și nu ne putem sătura de farmecul locului. Vizităm monumentul dedicat lui Cristofor Columb și primei sale călătorii spre America, înalt de 66 de metri. Odată cu lăsarea serii, Barcelona se transformă într-un paradis al distracției și al voiei bune. 

         Timp liber in Barcelona sau excursie opționala la Montserrat, unde vizitam mănăstirea benedictină, simbol al libertății și identității naționale a catalanilor. Biserica mănăstirii adăpostește într-una dintre capelele sale statuia unică și misterioasă Madona Neagră, care o reprezintă pe Maica Domnului cu Pruncul în brațe. Rămânem peste noapte la hotel.

         Pe seară, ne indreptam spre hotel. Cazare la hotel pe Costa Brava.

 • Ziua 3. Barcelona – Pamplona

       După un somn odihnitor, purcedem la drum. Ne îndreptăm spre Pamplona, capitala istorică a Navarrei și a fostului Regat al Navarrei. Pamplona este celebră în întreaga lume pentru Festivalul Sanfermines. În fiecare an, între 6 și 14 iulie, spaniolii ies pe străzi și se îndeletnicesc cu o distracție în care se amestecă adrenalina și curajul: goana taurilor. Festivalul a fost descris de scriitorul Ernest Hemingway în romanul său “Fiesta". Vizităm zidurile antice ale orașului și ajungem în Plaza del Castillo. Este inima pulsândă a orașului, locul unde se desfășoară sub ochii noștri o paradă de magazine și terase cochete, într-o demonstrație superbă de arhitectruă urbană. Cazare la hotel in Pamplona.

 • Ziua 4. Pamplona – San Sebastian – Bilbao – Santander

       Ne trezim și pornim spre San Sebastian. Respirăm aerul sănătos, căci proximitatea Oceanului Atlantic ne încarcă cu energie. În San Sebastian își dau mâna ospitalitatea tipică zonelor turistice spaniole cu spiritul antreprenorial al acestui oraș port cu o economie dezvoltată. Vizităm superba Bahia de la Concha, care se traduce în Plaja Scoicii. Oceanul, atmosfera și nisipul ne fac să ne felicităm încă o dată pentru alegerile fericite pe care le facem în viață. Să vezi lumea este, cu siguranță, una dintre ele.

San Sebastian mai are un secret… I se spune “Capitala culinară a Spaniei”. Așa că ne luăm o clipă să savurăm o porție de pinchos. După acest răsfăț culinar de zile mari, care demonstrează încă o dată arta la care a dus bucătăria spaniolă ideea de gustare, admiram clădirea Primăriei. Pe vremuri, adăpostea un cazinou. Vedem și bazilica  Santa Maria, construită în stil baroc.

Moment de răgaz:

         În San Sebastian se mănâncă cele mai bune pinchos cu fructe de mare. Cuvântul vine din verbul “pinchar”, “a înțepa” și face referire la faptul că aceste gustări spaniole sunt deseori servite sub forma unei bucăți de pâine proaspătă în care se înfig cu ajutorul unor scobitori de cocktail toate bunătățile pământului. Poți alege pinchos cu carne fragedă, marinată. Te poți aventura spre magnifica brânză de capră cu legume la grătar. Însă, te implorăm, nu trece cu indiferență pe lângă pinchos cu creveți proaspeți. Ar fi un păcat!

       Pornim mai departe spre Bilbao, cel mai mare oraș din Țara Bascilor, situat pe malul râului Nervion. Punctul principal de atracție este magnificul muzeu Guggenheim, creație a arhitectului Frank Gehry. Ajungem în Santander, capitala regiunii istorice Cantabria. Cazare la hotel in Santander.

 • Ziua 5.  Santander

       Avem o zi să ne relaxăm la plajă la Marea Cantabria în acest oraș dinamic și superb. Munții din nord ne apără de vânt, iar soarele ne desfată simțurile. Cea mai căutată plajă este El Sardinero. O parte din zi o dedicăm unei plimbări de-a lungul coastei din Santander, unde vizităm ruine preistorice, vestigii ale activităților maritime și militare ale romanilor. Fascinant este și muzeul dedicat Peșterii Altamira, supranumită "Capela Sixtină a paleoliticului”. Pornim spre Oviedo. Cazare la hotel in zona Oviedo.

 • Ziua 6.  Oviedo – Luarca – Santiago de Compostella

       Celebru pentru cidrul de mere, în Oviedo e musai să ne oprim la o terasă din centru să ne bucurăm de această băutură parfumată și aromată care și-a pus amprenta pe întreaga zonă. Cidrul se toarnă în pahare, cu dichis, de sus. Așa e tradiția! Ne răcorim și ne distrăm cu dibăcia chelnerilor specializați în a vărsa cidru pe jos și în pahare. Facem poze, ne odihnim și ne oprim o clipă la uimitoarea Catedrală din Oviedo.

Moment de răgaz:

         Merele se împacă perfect cu clima din regiunea Asturias. Locuitorii din Oviedo au profitat de acest noroc și au transformat cidrul de mere într-o tradiție locală amplă. Cidrul se servește turnat de cât mai sus în pahare, iar chelnerii fac un adevărat show din acest moment. Cidrul se bea imediat, pentru a-și păstra aciditatea și prospețimea. Gustul este fenomenal de parfumat și de intens, iar parfumul acestei băuturi se simte în tot aerul orașului.

        Pornim apoi spre Luarca. Ascuns pe coasta Asturiei, orașul își păstrează intact farmecul de port liniștit. Aici s-a născut laureatul Nobel pentru medicină din 1959, Severo Ochoa. “El camino” ne duce mai departe spre Santiago de Compostela. Cazare la hotel in Santiago.

 • Ziua 7.   Santiago de Compostela – Galicia  – Salamanca

       Suntem în Santiago de Compostela, un loc aparte pentru mii de pelerini din întreaga lume. Descoperim ce are atât de special acest loc încărcat de spiritualitate. Camino de Santiago se parcurge, în medie, într-o lună şi jumătate. Pelerinii pornesc din Franţa şi traversează Pirineii în Spania pentru a ajunge la marginea Europei, pe stânca unde odinioară se credea că se termină Pământul. Punctul culminant al călătoriei este mormântul întâiului apostol martir al creştinătăţii, Sfântul Iacob, de la Santiago de Compostela. Admiram Catedrala și Praza do Obradoiro, dominată de patru stiluri arhitecturale. Pornim mai departe spre Salamanca, iar pe traseu ne oprim in Zamora, unde admiram superba Catedrală de secol XII iar lângă catedrală se află Muzeul cu o generoasă colecţie de covoare si carpete din secolele XV şi XVII. Spre seara, ajungem in Salamanca. Cazare la hotel in Salamanca.

 • Ziua 8.   Salamanca – Avilla -  Toledo – Madrid

       Dimineața ne găsește în acest oraș mirific. Admiram cea mai veche Universitate din Spania, apoi ne plimbăm prin impozanta Piață Mayor. Construită între 1729 și 1755, este considerată cea mai frumoasă piață centrală din Spania. Imagini magice se pot fotografia noaptea, când sistemul de iluminat te poartă parcă în altă dimensiune. Proiectată de Alberto Churriguera, este o imagine barocă armonioasă și unitară. Plecăm spre Avilla, oras fondat în secolul al XI-lea, pentru a proteja teritoriile spaniole de invaziile arabe. Admiram aici Catedrala gotică si Fortificațiile medievale, cu 82 turnuri semicirculare. Ne continuam drumul spre Toledo. Ole! Oraș-bijuterie îl numim, fără să exagerăm! Catedrala Primada ne uimește cu broderia sa de piatră, Alcazarul domină orașul de pe fundația sa de piatră. Mâncăm celebrul marțipan de Toledo și decidem să aducem și acasă, pentru cei dragi, acest desert fenomenal, fie că îl preferăm clasic, cu miere sau cu migdale. Ne continuăm drumul spre Madrid. Cazare la hotel in Madrid.

 • Ziua 9.  Madrid   

       Dimineața ne găsește gata de o nouă aventură! Madrid, capitala Spaniei, ne așteaptă! Vizităm Muzeul Prado, care găzduiește cea mai mare colecție de artă europeană din lume. Vedem apoi Plaza España, cu magnifica statuie a lui Cervantes și Gran Via, principalul bulevard comercial al Madridului. La Puerta Del Sol facem fotografii lângă placa ce marchează “kilometrul 0” al rețelei de drumuri din Spania. Este locul ideal pentru cumpărături personale sau pentru suveniruri de adus celor dragi. Fântâna Zeiței Cibele este un simbol al orașului, iar sculptura din marmură a devenit un loc de întâlnire pentru câteva dintre cele mai importante clădiri administrative ale Madridului.

         Seara, opțional, ne întâlnim la cina festivă cu program flamenco. Descoperim bunătățile unei bucătării cu care ne-am familiarizat dar de care nu ne-am sătura niciodată și ciocnim un pahar de sangria în cinstea minunatei călătorii și a prieteniilor care s-au legat pe parcursul ei

 • Ziua 10.  Zbor acasă

       Plecăm din colorata Spanie lăsând o parte din sufletele noastre acolo și convinși că experiența va fi la fel de plăcută, ori de cate ori o vom repeta.

 

alt Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

alt

Informatii despre oferta :

 • Destinatie: Maroc
 • Cod: 07
 • Tarif: de la 941 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

AGENȚIA ȘURA MARE

•  Hartă - Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 

 Cerere oferte
 Suna Acum

 

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Promovare Web 

www.bonvoyage.ro Web analytics

 Cauta oferte
 

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
         Bonvoyage Facebook    

CARIERĂ
Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei Bon Voyage.

RECLAMAȚII ŞI SUGESTII
Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page