Marele tur al Spaniei / 9 zile

« Sicilia - Malta si Insulele Eoliene / 6 zile

alt
Marele tur al Spaniei
Madrid, Barcelona, El Escorial, Toledo, Aranjues,Vale de los Caidos, Marbella, Cordoba, Sevilla, Zaragoza, Granada, Malaga, Valencia, Montserrat - Gibraltar
Date de plecare: 25.05, 31.08, 14.09.2018

9 zile / 8 nopti
alt

 

 

Tarife:


Data plecare Tarif de persoana
25.05.2018 699 Euro
31.08.2018 699 Euro
14.09.2018 699 Euro

Supliment single: 215 Euro;
Copil 2-12 ani: reducere 40 Euro.

 

alt Servicii incluse:

 • Bilet avion Bucuresti-Barcelona/Valencia-Bucuresti;
 • 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*;
 • Transport cu autocar 2* cu aer conditionat;
 • 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 21 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg;
 • Ghid roman - insotitor de grup;

 

alt Nu sunt incluse:

 • Taxele de aeroport si taxa de serviciu - 195 Euro/persoana;
 • Asigurarea medicala si asigurarea storno;
 • Alte servicii care nu au fost mentioante ca fiind incluse;
 • Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult etc.).

 

alt Program:

Ziua 1: BUCURESTI - BARCELONA

Ora 05:40, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Barcelona. Decolare la ora 07:05, sosire la ora 10:05. Tur Barcelona pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas (o ora) la Sagrada Familia. Cazare in Barcelona.

Ziua 2: BARCELONA - MONSERAT

Mic dejun. Excursie optionala la Montserrat. Dupa amiaza vom vizita: Parcul Guell, Muzeul Picasso si Muzeul Gaudi. Timp liber-plimbare si shopping pe Ramblas, faleza (Aquarium). Plecam catre Zaragoza (popas 1 ora in centru). Cazare in Zaragoza.

Ziua 3: ZARAGOZA - EL ESCORIAL

Mic dejun Deplasare pentru vizita El Escorial si Valea celor cazuti (Vale de los Caidos). Tur Madrid pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora, pietele Spaniei, Orientului si de Toros. Cazare in Madrid.

Ziua 4: MADRID

Mic dejun. Vizita Palatul Regal si Muzeul Prado. Timp liber-shopping. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Madrid.

Ziua 5: MADRID - TOLEDO

Mic dejun Se viziteaza Toledo si Aranjues. Cazare in zona Montoro - Cordoba.

Ziua 6: TOLEDO - CORDOBA

Mic dejun. In Cordoba se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). In Sevilla, vizite : Catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei. Cazare in zona Cadiz.

Ziua 7: CORDOBA - GRANADA

Mic dejun. Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei - panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael. Pe Costa del Sol-popasuri (cate o ora) in Marbella, Torremolinos si Malaga. Cazare in Granada.

Ziua 8: GRANADA - VALENCIA

Mic dejun. In Granada-vizita(include: bilet,ghid local,audiofon si taxa rezervare) Complexul Alhambra (Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina si Ansamblul celor 5 Palate Maure).Ora 12:00-plecare spre Alicante (popas o ora). Cazare in zona Valencia.

Ziua 9: VALENCIA - BUCURESTI

Mic dejun.Deplasare la Valencia - vizita centrul istoric si zona numita orasul artelor si stiintelor. Transfer la aeroport. Decolare din Valencia la ora 20:00. Sosire in Aeroportul Otopeni la ora 00.20.

 

alt Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

alt

Informatii despre oferta :

 • Destinatie: Spania
 • Cod: 05
 • Tarif: de la 699 Euro
Facebook