Creta / 13 zile

« Croatia / 6 zile

alt
Creta
Salonic – Kalambaka - Meteora - Peloponez - CRETA – Atena - Paralia – Salonic
Date de plecare: 23.06, 01.07, 09.07, 17.07, 25.07, 02.08, 10.08, 18.08, 26.08.2018

13 zile / 12 nopti
alt

 

 

Tarife:

Data plecare Hotel Ilios 3*
23.06.2018 499 Euro
01.07.2018 499 Euro
09.07.2018 499 Euro
17.07.2018 499 Euro
25.07.2018 499 Euro
02.08.2018 499 Euro
10.08.2018 499 Euro
18.08.2018 499 Euro
26.08.2018 499 Euro

Supliment single (inclusiv pe vapor): 295 Euro;
Supliment cabina pe vapor pentru 2 persoane: 100 euro / pers sau pt. 3pers. 75 €/pers;
Copil sub 12 ani: Reducere 40 Euro.

 

Hotel Ilios 3*

Cu piscina, situat in centrul statiunii Hersonissos (cea mai frumoasa din Creta), la 300 m de mare si la 25 km de Iraklion. Camere, pentru 2 persoane, cu: balcon, televizor, aer conditionat-split cu telecomanda (optional- plata la hotel, 7 euro/zi/camera), frigider (optional - plata la hotel, 4 euro/zi/camera) si grup sanitar propriu cu dus.
Demipensiune - bufet (la cina felul principal este portie).

 

alt Servicii incluse:

 • Transport cu autocar clasificat;
 • Cazare si mese la hoteluri de 2*- 3* cu mic dejun : in zona Paralia Katerini ; Kalambaka; zona Atena si cu mic dejun si cina in Insula Creta;
 • 2 cazari pe vapor in cabine (fara fereastra) cu 4 paturi si grup sanitar propriu cu dus;
 • Asistenta turistica in limba romana pe tot parcursul excursiei (ghid roman).

 

alt Nu sunt incluse:

 • Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, Water City etc);
 • Excursiile optionale;
 • Asigurarea medicala si asiguarea storno;
 • Alte servicii care nu au fost mentionate ca fiind incluse.

 

alt Excursii optionale:

SEARA GRECEASCA

Venti sa dansati jocul infocat al lui Zorba, sa va intalniti cu inima vie si sufletul mare al cretanului adevarat din satul Caruzano, sat unde vuietul zadarnic al lumii nu razbate pana acolo. Sa va ospatati cu bucatele simple si gustoase ale bucatariei locale. Vinul va fi la discretie. Sa va imbatati in aromele cimbrului, salviei si izmei. O bucatica de rai.
Tarif: 50 Euro/adult, cina inclusa.

SANTORINI 

Nu ratati croaziera in Santorini, regina Marii Egee. Figura unica a insulei se ridica magic,  uimitor si neasteptat din albastrul adanc al marii. Admira contrastul original dintre negrul lavei vulcanice si albul stralucitor al caselor din orasul Oia. Descopera prapastiile abrupte care plonjeaza in Caldera din capitala Fira. Delecteaza-te cu gustul proaspat al irezistibilului fistic.
Tarif: 150 euro/adult.

 

alt Program:

Ziua 1: BUCURESTI - SALONIC - KALAMBAKA (870 Km)

Ora 05:30. Imbarcare dinBucuresti, in fata muzeului CFR.
Ora 06:00.Plecare pe traseul Giurgiu - Sofia - Salonic - Kalambaka.Cazarein zona Kalambaka.

Ziua 2: KALAMBAKA - ATENA - KINETA (380 Km)

Mic dejun. In Kalambaka, oras asezat in umbra fascinantelor manastiri ale complexului monahal de la Meteora, vom vizita una din manastirile „suspendate intre pamant si cer”, al doilea centru religios al Greciei (dupa Muntele Athos), tot aici vom fi initiati in tainele fauritorilor de icoane din incinta atelierului Zindros. Vom continua traseul spre Atena cu o scurta oprire la Monumentul de la Termopile. Cazare in zona Kineta.

Ziua 3: ATENA - PELOPONEZ - PORTUL PIREU - TRAVERSARE CU VAPORUL IN INSULA CRETA - (sosire a doua zi)

Mic dejun. Plecam spre Peninusula Peloponez - leaganul civilizatiei mionice,unde vom vizita anticul Micene, Nafplio, Epidaurus, cu impresionantul Teatru antic si vom face un scurt popas la Canalul Corint ce leaga Marea Egee de Marea Ionica.Ne continuam traseul catre Atena – Pireu.Imbarcare si cazare pe vapor.

Ziua 4: INSULA CRETA - Agios Nikolaus - Plaja Vai – Hersonissos– Malia (270 Km)

Sosire dimineata in Heraklion.Deplasare spre Agios Nikolaus, unde vom face un scurt popas si apoi vom merge la padurea de Palmieri din Vai - cea mai mare din Europa. Relaxare, plaja si baie. Spre seara ne vom indrepta spre Hersonissos – Malia  pentru cazare si cina in zona Malia / Heraklion, Creta. 

Ziua 5: INSULA CRETA -SANTORINI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, plaja sau, optional, croaziera in insula Santorini. Cazare si cina in zona Malia / Heraklion, Creta.

Ziua 6: INSULA CRETA(120 Km)

Mic dejun. Excursie de ½ zi - Vizita la Acvariu si deplasare in interiorul insulei prin Platoul Lasithi (Manastirea Kera) pana la pestera, unde s-a nascut Zeus.Cazare si cina in zona Malia / Heraklion, Creta.

Ziua 7: INSULA CRETA(410 km)

Mic dejun. Excursie de o zi –astazi vom vizita: Gortys, plaja Matala, Faistos, Rethimno si Hania (popas o ora), continuam cu Manastiriea Kaliviani. Cazare si cina in zona Malia / Heraklion, Creta.

Ziua 8: INSULA CRETA (100 Km)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, plaja sau, optional, excursie de o zi la Water City (doar transportul, fara biletele de intrare). Cazare si cina in zona Malia / Heraklion, Creta.

Ziua 9: INSULA CRETA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare si plaja.Cazare si cina in zona Malia / Heraklion, Creta

Ziua 10: INSULA CRETA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Optional:seara cretana.Cazare si cina in zona Malia / Heraklion, Creta.

Ziua 11: Insula Creta - Heraklion - Traversare cu vaporul pe continent - Pireu (sosire a doua zi)

Mic dejun. Vom elibera camerele si plecam spre capitala insulei, Heraklion. Pe traseu ne vom opri pentru a vizita Palatul minoic Knossos. Shopping in Heraklion si vizita la Muzeul Civilizatiei Minoice. Seara, plecare cu ferry-boat-ul spre Pireu (Atena). Cazare pe vapor.

Ziua 12: ATENA - VALEA TEMBI - PARALIA KATERINI (505 Km)

Sosire dimineata in Pireu.Vom incepe ziua cu vizitarea Atenei, tur cu autocarul. Prima oprire va fi la Acropole cu impresionantul Parthenon. Turul continua cu Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia.Ne continuam traseul prin Valea Tembi, unde vom vizita Biserica Sfintei Paraschiva si izvorul cu acelasi nume, despre apa caruia se spune ca poseda puteri tamaduitoare. Sosire seara si cazare in zona Paralia Katerini.

Ziua 13: PARALIA KATERINI - SALONIC - BUCURESTI (725 Km)

Mic dejun. In Salonic vom face un tur cu autocarul si admiram Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, Biserica Sf. Dumitru, statuile ecvestre ale imparatilor Constantin si Alexandru cel Mare.Plecare spre Bucuresti, sosire seara, in Calea Grivitei nr.158 (parcare Gara de Nord - Pod Basarab, intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

 

alt Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

alt

Informatii despre oferta :

 • Nr zile: 13 zile
 • Transport: Autocar
 • Tarif: de la 499 Euro
 • Cod: 05
Facebook