Israel si Iordania - Leaganul crestinatatii / 8 zile

alt
Israel si Iordania - Leaganul crestinatatii
Tel Aviv – Haifa – Nazaret – Tiberias – Muntele Tabor – Capernaum – Yardenit – Amman – Mabada – Petra – Aqaba – Eilat – Masada – Marea Moarta – Bethleem – Ein Karem – Hozeva – Ierusalim – Tel Aviv – Jaffa
8 zile
alt

 

 

Tarife:

Data plecare  
29.10.2020 649 Euro

 

Supliment single: 150 euro;
Copil sub 12 ani: 549 euro cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.

 

alt SERVICII INCLUSE

- Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania El Al;
Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- 2 nopti de cazare cu mic dejun in zona Tiberias/Nazaret la hotel de 3*-4* ;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Amman la hotel de 3*-4* ;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Aqaba la hotel de 3*-4* ;
- 3 nopti de cazare cu mic dejun in zona Bethleem la hotel de 3*-4* ;
- Ghid local vorbitor de limba romana.

 

alt NU SUNT INCLUSE

- Servicii la sol –  150 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: transport cu autocar clasificat conform itinerariu; transfer aeroport – hotel – aeroport; excursii conform program;
- Taxele de trecere a frontierelor: 40 euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
- Taxa de intrare in Petra: 60 euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
- Supliment demipensiune (7 cine): 120 euro/persoana;
- Biletele de intrare la obiectivele turistice(se achita optional  la destinatie);
- Taxi Muntele Tabor – 15 euro/persoana (se achita local);
- Tips in valoare de 3 euro/persoana/zi  (se achita obligatoriu la ghidul local);
- Excursiile optionale;
- Asigurarea medicala si storno.

 

alt EXCURSII OPTIONALE

Excursie la Ein Karem – Hozeva 50 euro/persoana
Include: transport clasificat si ghid local. Nu include: bilete de intrare
Croaziera Marea Galileii 18 euro/persoana

 

alt PROGRAM

Ziua 1: Bucuresti – Tel Aviv

Prezentare in aeroportul Otopeni la birourile de check-in ale companiei EL AL /Tarom cu destinatia Tel Aviv, pentru formalitatile de imbarcare. Decolare spre Tel Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion si intalnire cu reprezentantul agentiei partenere din Israel. Transfer in zona Tiberias/Nazaret pentru cazare.

Ziua 2: Haifa – Nazaret – Tiberias

Mic dejun. In prima parte a zilei vom merge in orasul Haifa – al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Al doilea popas il vom face in Nazaret, orasul copilariei lui Iisus, unde vizitam Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. In apropiere de Nazaret vom vizita Cana Galileei cu Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. Deplasare la Muntele Fericirilor, unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Intoarcere pentru cazare in zona Tiberias/ Nazaret.

Ziua 3: Tiberias – Muntele Tabor – Croaziera pe Marea Galileei – Capernaum – Yardenit – Amman

Mic dejun. Incepem ziua cu Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Optional, croaziera pe Marea Galileii – lac de apa dulce, alimentat de izvoare subterane si de raul Iordan. Vizita Carpenaum – Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha – Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii.  Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus.
Vom trece frontiera din Israel in Iordania si vom merge spre zona Bet She`an sau Decapolis - cele 10 orase, unde Iisus a facut vindecari miraculoase si apoi spre Amman - capitala Iordaniei, vechiul oras Philadelphia – unul din cele 10 orase ale Decapolisului, unde vom face un tur cu autocarul, ocazie cu care vom admira Citadela, Amfiteatrul Roman, zona noua si cea veache a orasului. Cazare in Amman.

Ziua 4: Amman – Mabada – Petra – Aqaba

Mic dejun. Ne idreptam spre Muntele Nebode, unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Urmatorul popas va fi in Madaba - orasul mozaicurilor, unde vizitam biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe care cuprinde un mare mozaic cu cea mai veche harta a Tarii Sfinte cu centrul la Ierusalim. Deplasare spre Petra (capitala Nabateenilor), unde vom vizita Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cazare in zona Aqaba – oras situat pe coasta de nord-est a Marii Rosii.

Ziua 5: Aqaba – Eilat – Masada – Marea Moarta – Bethleem

Mic dejun. Scurt tur in Aqaba, al treilea mare oras al Iordaniei si singura statiune a Iordaniei de la Marea Rosie. Dupa ora 11 vom pleca spre Eilat, Israel, unde vom face un tur panoramic. Oprire la situl istoric Masada, inregistrat in 2001 pe lista patrimoniului mondial cultural si natural al organizatiei UNESCO. Stanca arida pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Deplasare spre Marea Moarta pentru o scurta oprire. Cazare in Bethleem.

Ziua 6: Bethleem – Ein Karem – Hozeva

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Ein Karem – Hozeva. In Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul, vom vizita Biserica, locul unde s-a nascut ”cel mai mare Om nascut dintr-o femeie” si Izvorul Sfintei Fecioare Maria, locul intalnirii Maicii Domnului cu vara sa, Elisabeta. Deplasare catre Hozeva unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe, locul unde a trait ultima parte a vietii, Sfantul Ioan Iacob de la Neamt. Intoarcere in Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cazare in Bethleem.

Ziua 7: Bethleem – Ierusalim

Mic dejun.  Vizita in orasul simbol Ierusalim. Vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani  - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Cazare in Bethleem.

Ziua 8: Bethleem – Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre Tel Aviv unde vom avea un tur  panoramic de oras si scurt popas in orasul vechi Jaffa.  Transfer la aeroport pentru formalitatiile de imbarcare si zbor spre Bucuresti.

 

alt

 

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Informatii despre oferta :

  • Oferta: Israel si Iordania - Leaganul crestinatatii / 8 zile
  • Cod: 05
  • Tarif: de la 649 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

AGENȚIA ȘURA MARE

•  Hartă - Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

• Licența Nr: 1828
• Nr. Asigurare : I 46309

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 1828
• Nr. Asigurare : I 46309

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 

 Cerere oferte

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.


Promovare Web 

www.bonvoyage.ro Web analytics

 Cauta oferte
 

 

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
          Bonvoyage Facebook    

CARIERĂ
Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei Bon Voyage.

RECLAMAȚII ŞI SUGESTII
Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page