Alaska Si Yukon / 14 zile

alt
Alaska si Yukon - 14 zile
alt

 

 

alt TARIF

de la 5675 Euro
 

alt DATE DE PLECARE 

06.08.2020

 

alt SERVICII INCLUSE

 • transport cu avionul Bucuresti Seattle cu compania Air France (escala la Paris),  Seattle Anchorage Minneapolis (cu compania Delta Air Lines) si Minneapolis Bucuresti cu compania KLM (escala la Amsterdam);
 • 12 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri si lodge-uri de 2*, 3* si 4*: 3 nopti in Anchorage, 1 noapte in Tok, 2 nopti in
 • Whitehorse, 2 nopti in Dawson City, 2 nopti in Fairbanks si 2 nopti in Parcul National Denali;
 • transferuri aeroport hotel aeroport si transport cu autocar/microbuz conform itinerariului;
 • traversarea parcurilor nationale Wrangell St Elias si Kluane;
 • croaziera pe raul Chena la bordul unui vaporas cu roata cu zbaturi;
 • transport cu trenul cu plafon de sticla pe ruta peisagistica dintre Fairbanks si Parcul National Denali;
 • vizitarea Parcului National Denali;
 • vizitarea localitatilor Skagway, Carmacks si canalelor Five Finger Rapids, Chicken, Talkeetna;
 • ghid local vorbitor de limba engleza pe intreaga durata a itinerariului;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

alt NU SUNT INCLUSE

 • taxa de viza 160 USD/persoana (echivalent in lei), se achita personal la orice sucursala a Bancii Transilvania - nu este rambursabila in cazul neobtinerii vizei;
 • asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 130 USD/persoana se practica in SUA si Canada, se achita local;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

 

alt PROGRAM

ZIUA 1 | BUCURESTI PARIS SEATTLE ANCHORAGE
 
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 04:00 dimineata; plecare spre Seattle la ora 06:05, zbor Air France (schimbarea cursei la Paris). Sosire la Seattle (Aeroportul International Tacoma) la ora locala 14:30. Imbarcare pe cursa Delta Air Lines cu decolare din Seattle la ora locala 17:00 si sosire in Anchorage la ora locala 19:41. Transfer si cazare la hotel Sheraton Anchorage 4* (sau similar). Anchorage este o enclava urbana inconjurata de natura, un oras in care viata moderna a oamenilor se intersecteaza cu lumea necuvantatoarelor. Pe scurt, in Anchorage este normal ca dimineata sa te intalnesti cu un elan si seara sa mergi la un spectacol de balet.
 
ZIUA 2 | ANCHORAGE CROAZIERA PRINCE WILLIAM SOUND & BLACKSTONE BAY (optional)
 
Mic dejun. Pentru aceasta zi va propunem o croaziera optionala in Golful Prince William Sound si fiordul Blackstone Bay. Dimineata devreme vom pleca spre sud urmand ruta peisagistica, Turnagain Arm, unul dintre cele ma frumoase sectoare de autostrada din America. Croaziera va porni din Whittier si vom avea ocazia sa admiram ghetari spectaculosi, cascade si numeroase specii de animale. Pret informativ: 140 USD/persoana pentru minim 20 de persoane platitoare (pretul excursiei optionale include si masa de pranz la bordul vasului). Cazare in Anchorage la acelasi hotel.
 
ZIUA 3 | ANCHORAGE TOK (550 km)
 
Mic dejun. Astazi vom strabate extremitatea vestica a celui mai mare parc din SUA, Parcul National Wrangell St Elias si vom fotografia peisaje incredibile ce se schimba dupa fiecare viraj. Vom observa de-a lungul drumului sectoare din conducta petroliera Trans-Alaska cu o lungime de 1300 km, conducta ce strabate Alaska de la nord la sud: de la campul petrolifer din Golful Prudhoe pana in portul Valdez. Vom sosi in oraselul Tok, recunoscut pentru concursurile cu sanii trase de caini. Cazare la Tok Lodge 2* sau similar.
 
ZIUA 4 | TOK PARCUL NATIONAL KLUANE WHITEHORSE (590 km)
 
Mic dejun. In aceasta zi vom calatori spre Canada si vom strabate Parcul National Kluane, bijuteria parcurilor nord-americane. Parcul este dominat de Mount Logan (5959 m), cea mai mare altitudine din Canada, iar 82% din suprafata sa este ocupata de campul inghetat Kluane Icefield si de ghetari. Kluane este paradisul iubitorilor de natura si parcul care adaposteste cea mai diversa populatie de ursi grizzly din Canada. Pe tot parcursul zilei se vor succede peisaje de o frumusete aparte, urmand ca in cursul serii sa ajungem in oraselul Whitehorse, capitala provinciei Yukon. Inconjurat de muntii Haeckel Hiil, Golden Horn si Grey Mountain, orasul de pe malul raului Yukon a atras una dintrele cele mai cosmopolite comunitati canadiene formate din mineri, artisti si aventurieri. Cazare in Whitehorse la hotel High Country Inn 3* sau similar.
 
ZIUA 5 | WHITEHORSE SKAGWAY WHITEHORSE (355 km) AUR IN KLONDIKE!
 
 Asa anuntau toate ziarele din 16 august 1896 cand Skookum Jim Mason, Dawson Charlie si George Washington Carmack au descoperit aur intr-un afluent al raului Klondike. Acesta a fost startul celei mai mari febre a aurului din istorie, zeci de mii de aventurieri animati de visul unei imbogatiri rapide navalind in Yukon. Ne vom intoarce in acele vremuri si vom calatori spre orasul de coasta Skagway, poarta de plecare spre Klondike. Aici fiecare straduta, fiecare cladire par ca spun o poveste din timpul Goanei dupa Aur. Cazare in Whitehorse la acelasi hotel.
 
ZIUA 6 | WHITEHORSE CARMACKS DAWSON CITY (535 km)
 
Mic dejun. Destinatia zilei este Dawson City, un oras a carei populatie a crescut zdrobitor in timpul febrei aurului la 40000 de locuitori in doar un an. Popularea orasului a durat insa scurt timp, astfel imediat dupa ce efervescenta aurului a trecut acesta a fost parasit, in prezent fiind locuit de doar 1300 de persoane. Pe drum ne vom opri in satul Carmacks pentru a vedea Five Finger Rapids, un sector al raului Yukon impartit de 4 insule in 5 canale. Zona este renumita atat pentru frumusetea peisajului cat si pentru faptul ca este mentionata de Jack London in romanul sau Chemarea Strabunilor. In cursul serii vom ajunge in Dawson City si ne vom caza la Hotel Eldorado 2* sau similar.
 
ZIUA 7 | DAWSON CITY
 
Mic dejun. In aceasta zi avem timp liber pentru excursii optionale. Vom putea alege un tur cu autocarul care include Bonanza Creek, raul in care George Washington Carmack a descoperit aur si SS Keno o nava istorica cu zbaturi datand din 1922 si care era folosita in special pentru a transporta argint, zinc si plumb. O alta propunere pentru aceasta zi este un tur pietonal ghidat in care vom vedea cladirile istorice din centrul orasului si vom afla povestile ce s-au petrecut in interiorul lor. Cazare in Dawson City la acelasi hotel.
 
ZIUA 8 | DAWSON CITY CHICKEN FAIRBANKS (627 km)
 
Mic dejun. Astazi vom urma drumul de inaltime Top of the World Highway, o ruta peisagistica ce ne va purta spre varfuri si creste montane de unde vom avea o panorama impresionanta asupra vailor si muntilor din vecinatate. Ne vom opri in Chicken, un orasel construit in spiritul localitatilor de frontiera fondat de minerii veniti in cautarea aurului. Initial minerii au vrut sa numeasca orasul Ptarmigan (Potarniche alpina) dupa numele pasarii des intalinita in zona dar, pentru ca nu au cazut de acord in privinta pronuntiei, au ales sa-l numeasca simplu: Chicken (Pui). Seara tarziu vom ajunge in Fairbanks si ne vom caza la Pikes Waterfront Lodge 3* sau similar. Din 22 aprilie si pana in 20.08 soarele pare ca nu apune, Fairbanks fiind numit si Orasul Soarelui de la Miezul Noptii. Vom avea ocazia sa asistam la acest fenomen specific latitudinilor nordice extreme, in luna august ziua avand peste 20 de ore de lumina.
 
ZIUA 9 | FAIRBANKS croaziera pe raul Chena
 
Mic dejun. Dimineata vom participa la un tur al orasului Fairbanks, al doilea ca marime din Alaska dupa Anchorage. Ne vom opri la centrul cultural Morris Thompson si la Trans-Alaska Pipeline. Dupa-amiaza vom participa la o croaziera pe raul Chena la bordul unui vaporas istoric cu roata cu zbaturi. Pe parcursul calatoriei vom afla informatii despre istoria orasului si locuitorilor acestuia. Cazare in Fairbanks la acelasi hotel.
 
ZIUA 10 | FAIRBANKS PARCUL NATIONAL DENALI (calatorie cu trenul)
 
Urmeaza o zi la superlativ. Vom calatori spre sud intre Fairbanks si Denali cu un tren cu plafon de sticla si vom admira fauna si peisajele de neegalat ale Alaskai. Vom servi micul dejun in tren. Dupa-amiaza vom ajunge in Denali unde vom avea timp liber pentru a ne relaxa in natura sau a achizitiona una dintre excursiile optionale propuse la fata locului: drumetie cu ghid local, zbor cu avionul, rafting etc. Cazare la Denali Park Village 3* sau similar.
 
ZIUA 11 | PARCUL NATIONAL DENALI
 
Mic dejun. Astazi vom participa la Tundra Wilderness Tour, un tur ghidat de 6-7 ore in inima Parcului Denali. Turul se va realiza cu autobuze scolare modificate pentru a asigura tot confortul necesar calatoriei. Vom vedea peisaje incredibile si daca norocul va fi de partea noastra, vom surprinde cateva dintre vietuitoarele care populeaza parcul: elani, caribu, lupi, ursi grizzly si oaia Dall. Cazare in Denali la acelasi hotel.
 
ZIUA 12 | PARCUL NATIONAL DENALI TALKEETNA ANCHORAGE (390 km)
 
Mic dejun. Ne vom intoarce in capitala statului Alaska iar pe drum ne vom opri in Talkeetna, un orasel incantator oprit parca in timp. Vom putea vizita magazinul universal Nagleys General Store ce functioneaza neintrerupt inca din 1921. In cursul serii vom sosi in Anchorage si ne vom caza la hotel Sheraton Anchorage 4* sau similar.
 
ZIUA 13 | ANCHORAGE MINNEAPOLIS - AMSTERDAM
 
Transfer la aeroport in jurul orei 03:00 dimineata si imbarcare pe cursa Delta Air Lines: Anchorage Minneapolis, cu decolare la ora locala 06:00. Sosire in Minneapolis la 14:20 si decolare spre Amsterdam la ora 15:00, zbor operat de KLM.
 
ZIUA 14 | AMSTERDAM BUCURESTI
 
Sosire la Amsterdam la ora locala 05:55 dimineata, imbarcare pe cursa Amsterdam Bucuresti ce decoleaza la 09:30. Sosire la Bucuresti la ora locala 13:10.
alt

 

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

Informatii despre oferta :

 • Oferta: Alaska Si Yukon / 14 zile
 • Cod: 50
 • Tarif: de la 5675 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

.

 

 

 

 

 

 

 

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 356 356


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 1828

 

 

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 Cerere oferte

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
         Bonvoyage Facebook    

Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei!
Trimite-ne cv-ul tau la: office@bonvoyage.ro

Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.
Trimite-ne e-mail la: info@bonvoyage.ro

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page