America de Sud - Marele Tur 2020 / 18 zile

alt
America de Sud - Marele Tur 2020
Bucuresti - Lima – Cuzco – Valea Sacra a Incasilor – Machu Picchu – Puno – Lacul Titicaca – Insula Soarelui – La Paz – Santiago de Chile – Buenos Aires – Montevideo – Igassu: Partea Braziliana si Partea Argentiniana – Rio de Janeiro - Bucuresti
18 zile
alt

 

 

Tarife:

Data plecare  
25.11.2020 2999 Euro

 

Lima: Stefanos Hotel, Esperanza, 370 - Lima 18 - Lima, Miraflores, sau similar;
Cuzco: Imperial Cusco Hotel, Avenida Centenario, 741 - 84 - Cusco sau similar;
Puno: Hotel Eco Inn Puno, Av. Chulluni 195 195 -  Puno sau similar;
La Paz: Copacabana,Av 16 De Julio 1802 -  La Paz, Centro, La Paz sau similar;
Santiago de Chile: Hotel Majestic,Santo Domingo, 1526 - 6501035, sau similar;
Buenos Aires: Alma de Buenos Aires, Suipacha 536 - 1008 - Buenos Aires, Downtown sau similar;
Iguassu: Taroba Hotel, Rua Taroba, Centro, 1048 1048 - 85851220 - Foz Do Iguacu;
Rio de Janeiro: Bandeirantes, Barata Ribeiro - Copacabana 548 - 22040-002 - Rio De Janeiro sau similar.

Supliment camera single: 549 euro;
Copil sub 12 ani: 2399 euro cazat in camera cu 2 adulti.

 

alt SERVICII INCLUSE

- Bilete de avion Bucuresti – Lima si Rio de Janeiro-Bucuresti via Paris si Amsterdam, Compania KLM/Air France, bagaj de cala,  ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
- Bilet de avion Lima- Cuzco, compania LCP Peru, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
- Bilet de avion La Paz- Santiago de Chile-Buenos Aires compania Latam Airlines, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
- Bilete de avion: Buenos Aies- Iguassu si Iguassu Rio de Janeiro –Compania Latam Airlines, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
Taxele de aeroport, pentru toate segmentele de zbor(se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- 2 nopti cazare in Lima la hotel de 3*** cu mic dejun;
- 3 nopti cazare in Cuzco la hotel de 3*** cu mic dejun;
- 1 noapte de cazare in Puno la hotel de 3*** cu mic dejun;
- 2 nopti cazare in La Paz la hotel de 3*** cu mic dejun;
- 2 nopti cazare in Santiago de Chile la hotel de 3*** cu mic dejun;
- 3 nopti cazare in Buenos Aires la hotel de 3*** cu mic dejun;
- 2 nopti cazare in Iguassu la hotel de 3*** cu mic dejun;
- 2 nopti cazare in Rio de Janeiro la hotel de 3*** cu mic dejun;
- Mesele prevazute in cadrul itinerariului;
- Asistenta turística in limba romana – ghid roman;

alt NU SUNT INCLUSE

- Servicii la sol –  839 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: tururile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbus categoria locala, tur panoramic de oras: Lima, Cuzco, La Paz, Santiago de Chile, Buenos Aires, Rio de Janeiro; croaziera pe Lacul Titicaca(barca cu motor); transfer la Insula Soarelului(barca cu motor); vizita cu ghid local la Iguassu, intrarile in Pacul National, patea braziliana cat si partea argentiniana; excursie la Machu- Picchu, incluzand transferurile, biletele de tren, intrarile si autocarul local;
- Taxa de viza Bolivia: la sosire- 90 Euro/persoana(se poate modifica). Recomandam obtinerea vizei prin secţia consulară a Ambasadei Boliviei la Berlin, inainte de calatorie, actele se vor depune la agentia Europa Travel, dupa soicitarea turistilor agentia se va ocupa de vizele turistice;
- Taxa de intrare/iesire Bolivia, se achita local;
- Excursiile optionale;
- Asigurarea storno si asigurarea medicala;
- Intrarile la obiectivele turistice ce nu au fost mentionate ca fiind incluse, tarif aproximativ – 100 euro/persoana, se achita local;
- Alte servicii neincluse in program;
- Taxa de statiune – se achita la receptia hotelului (aproximativ 2 euro/persoana/zi);
- Bacsis pentru sofer – se achita local (aproximativ 3 eur de persoana/zi pentru sofer si ghid);
 

alt EXCURSII OPTIONALE

Muzeul Aurului si cina traditionala in faimosul cartier Barranco 60 euro/adult
Include: autocar local, bilete de intrare, insotitor de grup
Valea Sacra a Incasilor 89 euro/persoana
Include: autocar local, bilete de intrare, insotitor de gru
Cina cu spectacol de tango argentinian 129 euro /persoana
Include: autocar local, cina si show, insotitor de grup
Montevideo 499 euro/persoana
Include: bilet de avion Buenos Aires Montevideo si retur, transferuri, tur si ghid local
Muntele Corcovado si Sugarloaf 169 euro/persoana
Include: autocar local, bilete de intrare, insotitor de grup

 

alt PROGRAM

Ziua 1: Bucuresti – Lima

Ora 05:00 Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Lima via Amsterdam. Decolare din Bucuresti in jurul orei 07:00, sosire in Amsterdam la ora 09:00. Decolare din Amsterdam la ora 12:35 si vom ajunge la destinatie in jurul orei 18:05. Lima detine o arhitectura impozanta, un trecut glorios si oameni ospitalieri. Este capitala si cel mai mare oras al Republicii Peru, fiind, de asemenea, capitala Provinciei Lima. Este centrul comercial, industrial, financiar si cultural al tarii. Orasul este localizat in vaile dintre raurile Chillon, Rimac, Lurin. Se afla pe coasta de vest a tarii, in apropiere de portul Callao la Oceanul Pacific.Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Lima.

Ziua 2: Lima

Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur panoramic de oras in Lima, ce va include: Piata Mare, Plaza de Armas, Palatul Guvernului, Primaria, Palatul Arhiepiscopal, Piaţa San Martin, Catedrala și Biserica San Francisco, San Isidoro, Miraflores – Parcul Central si Parcul Iubirii.  De asemenea vom vizita Muzeul de Antropologie si Arheologie.  Lima este cunoscut si ca Orasul Regilor. Pentru mai mult de trei secole, Lima a fost unul dintre cele mai importante si influente orase ale Americii de Sud. In mai mult de patru secole de la fondarea sa ca oras spaniol, Lima s-a afirmat ca expresie a mostenirii metise. Excursie optionala la Muzeul Aurului si cina traditionala in faimosul cartier Barranco. Cazare in Lima.

Ziua 3: Lima – Cuzco

Mic dejun. Transfer la aeroport pentu zborul catre Cuzco. Dupa ce vom fi preluati de la aeroport, vom face un tur panoramic al orasului colonial Cuzco ce va include: Piata Centrala, Catedrala si Templul Soarelui Korikancha. Cazare in Cuzco.

Ziua 4: Cuzco – Valea Sacra a Incasilor

Mic dejun. Astazi avem ocazia sa descoperim imprejurimile sau sa optam pentru o excursie optionala la Valea Sacra a Incasilor – pe drum ne vom opri la Awanacancha, dupa care vom exploara Pisac, un sat traditional andean a carui principala atractie este Bazarul. Masa de pranz se serveste la un restaurant local. Dupa-amiaza, turul nostru continua spre Ollantaytambo, un oras plin de culoare si spirit traditional. Ajunsi la Valea Sacra, vom avea privelistea unei imagini uimitoare: strazi pavate cu piatra, depozite de piatra si terasee agricole, ce incep de la poalele muntilor si se inalta usor pe crestele acestora. Cazare in Cuzco.

Ziua 5: Cuzco – Machu Picchu

Mic dejun. Astazi vom descoperi Machu Picchu – inconjurat de terase agricole, pare sa fi fost folosit de incasi fie ca oras ceremonial secret, fie ca oras de vacanta. Machu Picchu este asezat intr-o zona muntoasa, intre doua varfuri, la circa 80 km nord-vest de localitatea Cuzco. Aceste extraordinare ruine precolumbiene, au 18 km patrati constructii terasate si sunt legate intre ele de 3000 de trepte.
Transfer la gara din Ollantaytambo pentru transferul catre Aguas Calientes. Dupa ce vom ajunge in statia Aguas Calientes vom fi transferati cu autocarul pana la cota de 2300 metri. Odata ajunsi, vom vizita impreuna cu ghidul: Piata Principala, Turnul Circular, Ceasul Solar, Camerele Regale, Templul celor Trei Ferestre. Intoarcere in Cuzco pe aceeasi ruta. Cazare in Cuzco.

Ziua 6: Cuzco – Puno

Mic dejun. Preluare de la hotel pentu transferul catre Puno.  In drum vom trece pe langa Biserica San Pedro de Andahuaylillas, Sanctuarul Inca Raqchi si Pucara. Sosire in Puno si cazare.

Ziua 7: Puno – Lacul Titicaca – Insula Soarelui – La Paz (Mese incluse: Mic dejun si pranz)

Mic dejun. Pornim dis-de-dimineata catre Lacul Titicaca, de la granita dintre Bolivia si Peru, acesta este invaluit in mister si legende de toate felurile, fiind considerat de multe culturi din America de Sud, un loc sacru. El este si cel mai mare lac din America de Sud, cel putin in ceea ce priveste volumul apei. Dupa o scurta croaziera pe Lacul Titicaca ne vom indrepta catre frontiera cu Bolivia, vom admira varfurile maiestroase ale Anzilor Cordilieri. Pe parcurs vom vizita Copacabana, ne vom deplasa cu barca cu motor catre Insula Soarelui si vom vizita Statuia Fecioarei din Copacabana.Deplasare spre La Paz si cazare.

Ziua 8: La Paz

Mic dejun. Astazi vom face un tur panoramic de oras in La Paz ce include Piața Murillo, Palatul Guvernului, Palatul Prezidenţial. Continuam cu popas si vizita la Biserica Sf. Francisc si Calle de la Brujas. Turul se incheie cu o incursiune in Valea Lunii. Cazare in La Paz.

Ziua 9: La Paz – Santiago de Chile

Mic dejun. Transfer la aeroport pentu zborul catre Chile – Santiago de Chile, capitala Republicii Chile, se intinde intr-o vale langa Anzi, la doar o ora si jumatate de Oceanul Pacific. Metropola atragatoare cu cartiere si case de la inceputul secolului XX sta alaturi de cartiere moderne, construite in ultimele decenii precum si de Sanhattan, unde zgarie-norii se intrec in inaltimi. Decolam in jurul orei 11:30 si ajungem la destinatie in jurul orei 15:30. Sosire si transfer la hotel pentru cazare in Santiago de Chile. Timp liber la dispozitie pentru a descoperi orasul impreuna cu ghidul.

Ziua 10: Santiago de Chile

Mic dejun. Astazi vom avea o zi intreaga la dispozitie pentru a explora Santiago de Chile printr-un tur de oras ce va include Palatul Prezidential, Piata Armelor, Catedrala, Cladirea Postei, Muzeul National de Istorie, Casa Colonial, Parcul Metropolitano,  Zona Providencia. Transfer si cazare la hotel in Santiago de Chile.

Ziua 11: Santiago de Chile – Buenos Aires

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Buenos Aires, decolam in jurul orei 11:45 si ajungem la destinatie in jurul orei 13:40. Sosire in Buenos Aires. Cu bulevarde largi, parcuri inverzite, cladiri impozante, o cultura variata si o viata de noapte animata, Buenos Aires aminteste de Paris sau Barcelona. In ciuda influentelor sale europene, Buenos Aires este un oras unic. Muzicienii care canta tango pe strazi fac parte din peisajul local la fel de mult ca si monumentele renumite ale orasului, precum Teatro Colon si arhitectura de inspiratie franceza. Cazare in Buenos Aires.

Ziua 12: Buenos Aires

Mic dejun. Turul panoramic de Buenos Aires va cuprinde Cartierele Palermo si Recoleta, Teatrul Colon, Bulevardul 9 Iulie, Plaza de Mayo, Primaria, Catedrala Metropolitana, Guvernul “Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo si Cartierul La Boca.  Excursie optionala: Cina cu spectacol de tango argentinian. Cazare in Buenos Aires.

Ziua 13: Buenos Aires – Montevideo

Mic dejun. Timp liber in Buenos Aires sau excursie optionala la Montevideo (Uruguay) – orasul isi datoreaza numele unui marinar portughez, care ar fi strigat "Monte vide eu" ("Eu văd un munte") atunci cand, fiind de serviciu la catarg, ar fi zarit pentru prima data colina pe care astazi sta orasul. Odata ajunsi in Montevideo,  vom vizita impreuna cu ghidul Piaţa Constitutiei, Catedrala Matriz, Teatrul Solis, Mausoleul, Cladirea Congresului, gradina de trandafiri Meadow, Parcul Bataliei, Obeliscul, Monumentul Vagonului, Zona Carrasco’s si plajele din jurul orasului. Transferul intre Buenos Aires si Montevideo se va efectua cu avionul si autocarul. Cazare in Buenos Aires.

Ziua 14: Buenos Aires – Iguassu

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Iguassu. Decolare in jurul orei 09:05, sosire in Iguassu in jurul orei 10:00. Transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 15: Iguassu – Parcu National Iguassu

Mic dejun. Vom vizita ambele brate ale Parcului National Iguassu, ce se afla pe lista celor "Sapte Minuni Noi ale Lumii", fiind considerat de UNESCO o zona de importanta, atat din punct de vedere cultural, cat si natural. Situat in Argentina, Parcul Naţional Iguassu trece dincolo de granitele tarii, printr-o zona salbatica ce se extinde in Brazilia, si asupra careia ambele tari isi isi procalma suveranitatea. Parcul reprezinta biomasa cea mai bogata de pe planeta. Cascadele se pot observa mergand in circuite cu acces prin pasarele construite special. Traversand poduri, scari si carari pline de vegetatie, ne bucuram de magnificele privelisti ce pot fi vazute atat de jos cat si de sus pentru a ajunge la punctul maxim, un abis spectaculos numit „Gatul Diavolului”. Caderile de apa, cu o inalţime de 80 de metri, prezinta salturi spectaculoase, iar formarea curcubeelor ne înfatiseaza o priveliste surprinzatoare.

Ziua 16: Iguassu – Rio de Janeiro

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Rio de Janeiro. Decolare in jurul orei 12:35 si sosire in Rio de Janeiro, in jurul orei 14:30. Tur panoramic de oras: Golful Guanabara, Catedrala San Sebastian, Biserica Candelaria, Biblioteca Nationala, Teatrul Municipal, Muzeul de Arta, stadionul Maracana, Sambadrome,  Plajele Ipanema, Leblon si Copacabana.  Cazare in Rio de Janeiro.

Ziua 17: Rio de Janeiro – Muntele Corcovado si “Capatana de Zahar”

Mic dejun. Timp liber in Rio de Janeiro sau excursie optionala Muntele Corcovado si Sugarloaf. Dupa ce vom fi preluati de la hotel cu autocarul vom continua plimbarea cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca si vom urca (scari/lift) pe muntele Corcovado la statuia lui Iisus (710 m) – panorama Rio de Janeiro. Deplasare cu autocarul si urcare cu telecabina  pe stanca (400 m) Pao de Acucar (Capatana de Zahar), unde vom putea admira panorama orasului. Cazare in Rio de Janeiro.

Ziua 18: Rio de Janeiro – Bucuresti via Amsterdam

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Decolare in jurul orei 20:50 din Rio de Janeiro, sosire in Amsterdam a doua zi la ora 12:15, decolare din Amsterdam la ora 20:00 si sosire in Bucuresti la ora 23:45.

 

alt

 

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Informatii despre oferta :

  • Oferta: America de Sud - Marele Tur 2020 / 18 zile
  • Cod: 05
  • Tarif: de la 2999 Euro
Facebook
Bon Voyage Turism Extern

Bon Voyage Turism Extern

Dacă doriţi informaţii suplimentare legate de această ofertă, sau aveţi unele nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru rezervari online / detalii oferta
vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email apăsând AICI.

AGENȚIA ȘURA MARE

Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: office@bonvoyage.ro

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306


• Email: rezervari@bonvoyage.ro

 

.

 

 

 

 

 

 

 

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 09:00-18:00
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 356 356


• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 1828

 

 

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 Cerere oferte

 

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Newsletter BonVoyage

Aboneaza-te acum la Newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
          Bonvoyage Facebook    

Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei!
Trimite-ne cv-ul tau la: office@bonvoyage.ro

Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.
Trimite-ne e-mail la: info@bonvoyage.ro

 
 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.
Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe ce pot apărea între informaţiile afişate pe site și informațiile furnizate în agenție.
În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile furnizate în agenție.

Licență BrevetContractPolița de asigurare  |  Nr. Înreg.: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305 | Politica de Confidenţialitate | Modalităţi de plată

Untitled Page Untitled Page Untitled Page